Pluspunten

Goede service en kwaliteit.

Pluspunten

Perfect, kan niets anders zeggen!!

Pluspunten

Goede en ruime keus tegen een scherpe prijs.

Misschien een keuzeselectie voor de maat op de site.

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt

Pluspunten

vlotte bezorging. goed verpakt. aanbevelen zal vrijwel niet voorkomen.Ik ken in mijn omgeving te weinig mensen, die echt in kunst zijn geinteresseerd. Bovendien ik ben op leeftijd en daarom nog weinig kontakt met anderen.

zou het niet weten!

Pluspunten

Ben heel tevreden over het schilderij, de service- levering was perfect waarvoor dank . Groetjes Sonja

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very good quality pictures Exactly as described Extremely precise delivery! Thank you for this! Price is pretty good for the quality you receive

Pluspunten

Snelle levering en het ziet er allemaal goed uit. Keurig verpakt en heelhuids aan gekomen.

Pluspunten

Snelle levering en mooi schilderij!

Pluspunten

Snelle afwerking!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was voor mij de eerste keer dat ik online bij u een schilderij heb besteld. Wat een uitgebreid assortiment! En een vlotte levering.

wat ik heb gemist was een berichtje dat de bestelling en dus ook de betaling bevestigd werd. Dat is voor de klant wel zo handig en neemt onzekerheid weg.

Pluspunten

Nette en tijdige bezorging Keurig verpakt

Pluspunten

Veel keuze en snelle levering.

Je weet niet wanneer het geleverd wordt. Pakketdienst staat ineens voor de deur zonder bericht.

Pluspunten

Duidelijke informatie en zeer snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering.

Schilderij is unicum, afwerkspatdecoraties wijken gelukkig af van voorbeeld op de site :- p

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

medewerker in winkel heeft ons zeet vriendelijk en goed geadviseerd. prettige manier van kopen

schilderij is beschadigd aangekomen.

Pluspunten

Mooie schilderijen groot assortiment,keuze,, snelle Levering,compliment.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Schilderij ziet er uit zoals op de site

Schilderijen zijn meer kleurenprinter met een lik verf er overheen, zover ik het kan beoordelen Frame niet helemaal recht

Pluspunten

Aflevering op tijd goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer tevreden snelle en goed verpakte levering !!!

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.