Pluspunten

Schilderij besteld dag erna al bezorgd toppie

Pluspunten

prima aankoop, en perfecte afhandeling...dank...kom nog eens terug....

nvt

Pluspunten

Snelle levering goede, degelijke verpakking makkelijke, overzichtelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De foto's op de website gaven precies weer hoe het product eruit zag en de bestelling was binnen een week in huis.

Ik zou in het vervolg graag op de hoogte gehouden worden van het verwachte levermoment. Ook zaten er in het pakket twee schilderen, één grotere en één kleinere. Door de manier waarop het plastic rond de randen van het grotere schilderij aan de tape van de verpakking vastgeplakt zat, was het bijna onmogelijk de verf niet aan te raken tijdens het uitpakken.

Pluspunten

snelle levering en nette verpakking en een vriendelijke medewerkster aan de telefoon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering gebruiks vriendelijk.

In ons geval meer gelijkenis met gekozen schilderij.wij hebben het inmiddels terug gezonden hopen op een snelle afhandeling. Onhandig met zoeken daar andere bedrijven een kortere naam hebben en dus eerder in beeld komen.

Pluspunten

Gemak waarmee je de schilderijen op internet kunt bekijken en korte levertijd.

Pluspunten

Men maakt waar wat men belooft. Levering binnen 48 uur.

Pluspunten

Snelle service en keurig verpakt.

Verzendkosten wat hoog.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt. Ik ben heel blij met het schilderij. Mooi !!

Ik ben geheel tevreden.

Pluspunten

Schilderij was erg goed verpakt, en binnen 3 dagen in huis, ben dik tevreden!

Pluspunten

Pluspunten

Veel keus

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed verpakt, snel verstuurd

Na aankoopbevestiging geen verzendings communicatie gehad. Er is snel verzonden, maar via UPS. Omdat ik niet wist dat die zouden komen, stonden ze voor een dichte deur. Na één poging verzenden zij naar een Kuala punt kilometers verderop. Zo moest ik het alsnog per auto ophalen. Voor €10 verzendkosten verwacht minimaal een track&trace code of meer dan een poging aan de deur.

Pluspunten

Voor de 2e keer in 2 weken tijd een schilderij Dibond schilderij besteld, erg mooi en perfect geregeld. Bij het 1e schilderij een email gestuurd met een vraag en daar is heel snel op geantwoord. Keurig verpakt en een hele snelle levering we zijn hier ben ik erg blij mee. Heel erg bedankt voor uw goede service

Op een andere wijze betalen als via IDEAL was niet mogelijk. Met Paypal betalen zou ook een optie kunnen zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Nadat mijn eerste keuze niet meer leverbaar was, kreeg ik de mogelijkheid een duurder schilderij te bestellen. Top actie, waar ik overigens geen gebruik van heb gemaakt. Het andere bestelde schilderij is perfect!

Pluspunten

goede service en op tijd!

Pluspunten

Heel betrouwbaar heel correct als er fouten op treden ik beveel het aan iedereen aan voor er te kopen

De dienst misschien die de schilderijen brengen die zouden zachter mogen zijn met wat ze vervoerde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb ik nog niet.

Telefonisch slecht bereikbaar.

Pluspunten

zeer vlotte aflevering, op de opgegeven dag afgeleverd schilderij in goede staat aangekomen

Pluspunten

Snelle en goedeservice

Verpakkingswijze ivm kleine beschadiging aan het schilderij, wij hadden een meerluik besteld en waren van te voren in de winkel wezen kijken Het was het laatste schilderij van deze meerluik en en besloten hem te bestellen, nu was alleen het metalen stuk aan ons schilderij verbogen, met een rustige hand heb ik het zo terug kunnen buigen dat het amper nog te zien is behalve waneer je het weet. Dit zou in het vervolg beter ingepakt kunnen worden

Pluspunten

was heel goed verpakt en precies zoals op de side stond afgebeeld!! Prima we zijn heel tevreden!!!

????????

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Lever de montage ophang schroeven bij het schilderij.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.