Pluspunten

Snel en prima verpakt afgeleverd, prima prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snelle en correcte levering ! Het schilderij was goed verpakt ! Een aanrader.

Pluspunten

Netjes schilderij veilig ingepakt

Dat ik graag wilde weten wanneer het schilderij ongeveer kwam ik had geen idee toen ik thuis kwam stond hij in de kapschuur en dat vond ik niet erg maar als ik geweten had dat hij kwam dat was ik thuis gebleven

Pluspunten

Duidelijk en snel!

Die alleen vandaag acties zijn elke dag. Niet geloofwaardig.

Pluspunten

Mail gestuurd na de bestelling, hier werd vlot op gereageerd. Schilderij werd snel en goed bezorgd.

Het zou handig zijn om mail te krijgen wanneer de levering is verstuurd, en wanneer het te verwachten is.

Pluspunten

mooi schilderij ben er blij mee.

Pluspunten

snelle en verzorgde levering van het bestelde schilderij

Pluspunten

Niets anders dan lof, ik heb via de mail mijn prachtig "dikke dames" schilderij besteld en een aantal dagen is het heel professioneel verpakt, via de post binnen gekomen. Ook aan de telefoon kreeg ik een goed advies. Helemaal toppie,

Pluspunten

Zeer snel, alles perfect.

Pluspunten

service is heel goed. snel contact gekregen en mijn vragen werden snel beantwoord. toen het schilderij van mijn keuze een tijdje niet voorradig was werd ik er een maand later netjes op geattendeerd dat het weer voorradig was.

Het schilderij werd verpakt in karton, en op die manier afgeleverd. Maar de zijkanten van het schilderij waren niet voorzien van karton. Verpakkingstape was op het schilderij geplakt, waar welliswaar nog een heel dun plasticlaagje omheen zat. Dit zou makkelijk schade kunnen veroorzaken tijdens het uitpakken.

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website. Zeer snelle levertijd

zou het niet weten.

Pluspunten

Ruime keus; goede verhouding kwaliteit/prijs; snelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

veel keuze

matige bevestiging voor schilderij. Zwaar schilderij met een klemmetje en twee schroevetjes bevestigen..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke display van beschikbare schilderijen, sluit gioed aan bij hte werkelijk ontvangen product

verpakking kan beter. product beschadigd geraakt. de buitenste randen van de 4luik hadden afgeschermd moeten worden waardoor ze bij het uitglijden uit de verpakking schade ontstaat

Verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle nette levering. Het was onze eerste kennismaking. Kan er verder dus niet over oordelen. En waar mensen werken kunnen nu eenmaal fouten worden gemaakt.

Pluspunten

Supersnel geleverd.binnen 24 uur in huis.

Pluspunten

Prettig kijken, duidelijke site. Snelle service

Pluspunten

Snelle service 's middags besteld de volgende dag al in huis.

Met track en trace code werken zodat je kan volgen wanneer de bestelling wordt bezorgt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verpakking

Haakjes om op te hangen niet mee geleverd, dit was nochtans beloofd

Pluspunten

Het schilderij is precies zoals op de website te zien was dus ben er zeer tevreden mee de levering was ook top goed verpakt en snel geleverd

Pluspunten

groot assortiment snelle levering

is al goed

Pluspunten

Prima service en levering.

Pluspunten

Supersnelle levering van mijn canvas doek! Perfect verpakt, zodat het niet kan beschadigen en ook nog eens heel betaalbaar!

Pluspunten

Bestelling was goed verzorgd

Misschien een klein puntje: een mail wanneer de bestelling verzonden en/of bezorgd wordt

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.