Pluspunten

Snelle en nette afhandeling.

Pluspunten

Ruime keus aan schilderijen en prima afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel keuze in schilderijen.

Wij vonden de verpakking niet optimaal. Het plastic folie van het schilderij zat vastgeplakt aan het bruine tape van de verpakking. Dus toen wij de verpakking openmaakte scheurde direct ook het folie van het schilderij af.

Pluspunten

Zeer snelle levering Schilderij komt exact overeen met het in de webshop getoonde model.

Pluspunten

KOMEN AFSPRAKEN NA LEVERING BINNEN 48 UUR.

Pluspunten

correcte communicatie

Het zou handiger zijn als de ophanghaakjes er al aan zouden zitten, bij ons spleet het hout toen wij er in schroefden. Dat vonden wij wel zonde.

Pluspunten

het positieve van dit bedrijf is , de snelle levering, het heel stevig en goed verpakken van de schilderijen zodat ze zonder schade op het juiste adres aankomen

Pluspunten

netjes ingepakt levering is snel

Pluspunten

Veel keuze

Beter ophangpunten voor het schilderij

Pluspunten

Prima en mooi schilderij gekocht. Goed verpakt en snel geleverd. Prijs is goed gezien de kwaliteit van het schilderij.

Communicatie omtrent de levering kan beter.

Pluspunten

Een zeer positief punt is dat de servies super is, na `n mailtje over mijn onvrede over een schilderij dat ik gekocht had via internet, is er meteen gereageerd en telefonisch contact met mij gemaakt om het punt op te lossen. Binnen 5 dagen (weekend er tussen) had ik een beter exemplaar in huis, dus, ik ben een tevreden klant !!

Voor dat het werk de deur uitgaat misschien even een kleine controle misschien.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

Beste mensen, Schilderij is in zeer goede staat aangekomen. Ik heb dan ook bij jullie het perfecte schilderij gevonden voor mijn huis. Ben er zeer tevreden over. Gr.Anny

Alles prima verlopen. Zeer goede afhandeling.

Pluspunten

snelle levering goed verpakt en goede prijs.

plotseling staat er een bezorger voor de deur. dit zou ook gemeld kunnen worden wanneer het bezorgd word.

Pluspunten

Snelle service Schilderij was goed verpakt De site is overzichtelijk

Pluspunten

Beterkoop dan in de winkel. Goede service, vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!!!

Pluspunten

Snelle levering, zeer goed verpakt om schade te voorkomen. Prima bijgeleverde ophangsystemen.

Even een berichtje via mail dat het produkt is verzonden is wel prettig zodat men er een beetje rekening mee kan houden.

Pluspunten

1. Makkelijk te bestellen 2. Snelle levering. 3. goed ingepakt.

Foto wijkt af van de echte. In dit geval geen probleem want nu past het precies.

Pluspunten

klantvriendelijke website snelle afhandeling van bestelling goede verzorging van bestelling

Pluspunten

Mooie site en snelle levering

Foto verschilt qua kleur wat van origineel

Pluspunten

Super kwaliteit

Pluspunten

Schilderij is helemaal naar wens! Was ook heel goed verpakt, top!!

Pluspunten

Snelle, goede afhandeling. Heel attent werd ik via de mail op de hoogte gebracht wanneer het door ons gekozen schilderij weer voorradig was.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.