Pluspunten

Keurig en goed verzorgdmartin

Pluspunten

Goed verpakt ! De kleur is ook echt zoals op internet op de foto ! Ik zag deze bij Tuinruimers !!

Misschien aan kunnen geven bij bestelling tussen welke tijden je graag geleverd wil hebben.

Pluspunten

Ruim assortiment Snelle levering

Pluspunten

Zou een aantal werkdagen duren maar tot mijn verbazing al een dag na bestelling in huis. Keurig verpakt en naar wens geleverd. Dank!

Pluspunten

Pluspunten

Vorige week hebben wij een mooi schilderij ontvangen voor in de woonkamer. Het origineel is nog mooier dan de afbeelding op de website. Snelle levering ondanks dat ik vergeten was ons huisnummer te vermelden en ik dit achteraf nog moest doorgeven.

Pluspunten

Prima site, met interessante prijzen en mooie producten

Pluspunten

Vlotte levering een aanrader

Pluspunten

Snelle levering Goede prijzen Overzichtelijkewebsite

Pluspunten

Snelle levering, helaas paste het schilderij niet in het echt op onze muur.

Pluspunten

Goede service Aan te bevelen Tevreden klant Mooie producten

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering!

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering Reële prijzen

Plaatjes op website soms erg klein. Moeilijk om te beoordelen hoe schilderij er in het echt uitziet

Pluspunten

Leuke schilderijen tegen betaalbare prijs.

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over de bestelling, afhandeling en bezorging.

Goedkopere verzend kosten ?

Pluspunten

Snelle en goede levering

Volgens mij heb ik geen track n trace ontvangen en ik vind pakjegemak ook handig.. nu stond een groot pakket bij de buren

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We vinden het een mooi schilderij. Het schilderij is snel geleverd. Betalen was duidelijk en makkelijk.

Het schilderij loopt wat krom. Is storend. Een schilderij hoort recht geleverd te worden, verbeterpunt. Misschien valt er aan ons schilderij nog wat te doen met eventuele tips van jullie.

Pluspunten

Het schilderij was goed verpakt en snel geleverd. Er is veel keus. Ik ben er blij mee en ik raad jullie zeker aan bij anderen.

Pluspunten

Het schilderij is prachtig. De kleuren zijn in het echt nog veel mooier dan op de site. Snelle levering.

Pluspunten

Keurige afhandeling van vragen en je bestelling. Schilderijen worden snel bezorgd met UPS en de bezorgkosten zijn niet al te duur. De schilderijen zijn in het echt net zo mooi als op internet.

Jammer dat twee van de drie schilderijen die ik heb gekocht inmiddels nog een keer zijn afgeprijsd. Hopelijk worden ze niet nogmaals afgeprijsd anders is het waardevolle ervan af en wordt het meer een Action schilderij en is bestellen bij Schilderijenshop niet voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Heel fijn bedrijf en prachtig schilderij

Pluspunten

zeer snelle levering

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.