Pluspunten

snelle levering, mooi resultaat, kleuren mooier dan op website

mss. uitleg bijvoegen voor in elkaar te steken en ophangen

Pluspunten

vlotte levering, prima prijs. mooie kwaliteit.

bij verzending bestelling even een mailtje sturen.

Pluspunten

grote collectie, goede prijs/kwaliteitverhouding eenvoudige bestelwijze correcte en snelle levering prima verpakking

zag geen track/trace informatie ook geen aanduiding van leverdatum

Pluspunten

Op tijd geleverd

Beter of netter inpakken want is het schilderij niet goed dan krijg je het niet meer goed verpakt

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Wij vinden het een zeer geslaagd schilderij.Het past heel mooi in de living met de mooie kleurtinten en dat beetje relief geeft dat het ietje meer.

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, geen probleem om het schilderij ook weer terug te sturen (kleur paste niet goed bij achtergrondmuur)

voortgang stand van zaken terugbetaling moet ook duidelijk zijn; pakbon ontbrak in de doos

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en een snelle bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1 van de schilderijen leek niet erg op de afbeelding op de site. Jammer; viel tegen.

Pluspunten

Prima werk geleverd.

Pluspunten

goed bevallen snelle leverring

Pluspunten

Vlotte levering. Goed verpakt. Ruim assortiment.

Pluspunten

Schilderijen zijn nog mooier dan op foto, heel goede kwaliteit. De verzending is heel professioneel gedaan, schilderij is goed beschermd. Na de betaling ontvang je, je pakket heel vlug, met andere woorden niets dan lof over deze firma en hun mensen.

Pluspunten

Groot aanbod Snelle levering Voorraad indicatie Product van goede kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

We vinden het een erg mooie schilderrij. Maar ik vind het jammer dat de zijkanten Grijs is en niet door geschilderd ik had er nog op gelet dat het zo was maar het is niet zo.

Beter aan geven dat de zijkanten niet is mee geschilderd

Pluspunten

Voldoet aan onze verwachting! Prima! Zeer snelle levering en erg zorgvuldig verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en product is zoals de afbeelding aan geeft op de site

Bedragen incl. BTW op de site vermelden.

Pluspunten

mooie site, fijn dat hij vergroot als je een schilderij aantikt, ontzettend snelle levering en zonder schade, toppie

geen

Pluspunten

Het schilderij voldoet aan de verwachtingen. het verzenden en verpakking was prima.

Pluspunten

Snelle bezorging, het schilderij was uitstekend verpakt!

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.