Pluspunten

Keurig verpakt. Snel geleverd. Schilderij was in het echt net zo mooi als op de computer.

Pluspunten

Snelle afwikkeling, stevig verpakt,snel in huis

Pluspunten

snelle levering prima verpakt en gelukkig helemaal naar ons zin.

niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering is goed verpakt

Op de site staat nog dat retour 7 dagen is, maar blijkt nu 14 dagen te zijn. Daarnaast zou er maar 1 exemplaar meer zijn maar ook dat blijkt niet te kloppen. Als een klant vraagt welke mogelijkheden er zijn qua retourmogelijkheden omdat er volgens de site maar 1 exemplaar zou zijn en de bestelling ook nog een kadootje is zou meedenken in bv ruimere retourmogelijkheden wel een tip zijn. Het korte, steno-achtige antwoord biedt niet veel service voor de klant

Pluspunten

Alles is naar wens verlopen.

Pluspunten

snelle goed levering. alles is eenvoudig, website, betalen.. perfect

geen

Pluspunten

een snelle service en natuurlijk een heel mooi schilderij

Pluspunten

snel in huis zoals de afspraak.

Pluspunten

Super snel en heel mooi

Pluspunten

Perfecte en snelle levering ; conform verwachting

Pluspunten

Service !!!

Pluspunten

snel, goede prijs. en een prachtig kado!

geen

Pluspunten

Netjes en snel geleverd. Met bevestigingsmateriaal. Mooi schilderij!

Pluspunten

Helemaal blij met de snelle levering. Woensdagavond besteld en vrijdagochtend al in huis. Super.

Pluspunten

Vlotte afhandeling tijdens het bestellen. Snelle en perfecte levering. Het is een pracht van een schilderij en past perfect in ons interieur.

Pluspunten

Product wordt snel afgeleverd/Betaalbare schilderijen/Veel keuze

Ik mis het inzoomen op een schilderij/Lijkt mij een idee om een plaatje van een woonkamer met bank en of tv enzo en dat je zo'n schilderij virtueel kan slepen. Dit kan potentiële kopers meer tot de verbeelding spreken.

Pluspunten

Zeer veel keus en snelle levering. Nadat je een keuze gemaakt hebt en betaald hebt dan wil je ook snel genieten van je nieuwe aankoop en dat maken ze waar bij schilderijenshop.nl. Als je een vraag stelt via mail dan krijg je ook snel reactie.

Weet niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen reactie op mijn bestelling. Na mijn vraag of alles klopte kreeg ik bericht dat het de volgende dag bezorgd zou worden.

ga zo door

Pluspunten

Besteld en de dag erna geleverd. Prima.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.