zeer goede ervaring

Snel geleverd en goed verpakt. We vinden het een heel mooi schilderij!

Snelle levering van vrolijk makende kunst!

Snelle levering van vrolijk makende kunst!

nvt

nvt

Wij hadden een schilderij gekocht en die woensdag komen. Helaas kwam die niet. Gebeld naar schilderijenshop en daar werd ik vriendelijk geholpen en zij hebben het toen uitgezocht en het probleem was bij PostNL. Gelukkig kwam de schilderij de volgende dag. Wij zijn tevreden over schilderijen shop. Zou er zo weer bestellen.

geweldige keus, goeie service

overweldigend

Alles keurig netjes afgeleverd.

kwaliteit, mooie produkten voor een goede prijs !!

Hebben een prachtig schilderij voor een goede prijs, snelle leveringen prima kwaliteit !! Zeer tevreden !!!

uitstekend

Prima web site op tijd geleverd redelijke prijs, goed verpakt prima kwaliteit Ik ben zeer tevreden

Super, ging snel en het was precies wat ik verwachte!

Super, ging snel en het was precies wat ik verwachte!

Geweldige schilderijen. Keurige levering.

Een grote keuze in schilderijen en een heel vlotte levering. Ik ben zeer tevreden. 👍👍👍👌🏽👌🏽👌🏽

Mooie kwaliteit, snelle levering, goede prijs/kwaliteit!!!

Het bestellen gaat heel makkelijk. Het schilderij was precies zoals op de afbeelding en mooier dan we verwacht hadden!

Geweldig!

Ik ben ontzettend blij met het schilderij keurig goed verpakt bij het bezorgen was de verpakking beschadigd maar gelukkig niet het schilderij.Het programma Rob`s tuinverbouwing gezien en zag het mooie bloemen schilderij was gelijk verkocht zo mooi! M.v.g Mevr. van Dijk

Zeer tevreden!

Voor het eerst wat besteld en u hebt er een klant blij... Top!

geweldig

voor het eerst hier wat gekocht, blijft altijd afwachten hoe de service is maar is geweldig, mooi schilderij, goed verpakt en snel geleverd. Jullie hebben er een klant bij !!

snelle levering, mooie kwaliteit

Nadat ik zeer prettig te woord was gestaan aan de telefoon, werd mijn bestelling de volgende dag al geleverd. Het werk voldeed aan mijn hoge verwachtingen. Ik had begrepen dat er wordt gewerkt aan software waarbij je digitaal een schilderij kan "proefhangen" in je woning. Dat zou een welkome aanvulling zijn.

Snelle levering en mooi artikel

Het schilderij was precies wat ik er van verwachtte en een hele snelle levering.

Schilderij komt overeen met foto en snelle levering

Ik ga er nog een schilderij bestellen als ik weer een leuke en betaalbare tegen kom!

Had eerder beoordeling ingevuld met een kritische opmerking, maar deze werd niet geplaatst

Je krijgt geen contact met ze.

Het is niet netjes dat als je ze een mail stuurt ze niet netjes antwoord geven. Je hoort helemaal niets van ze.Het schilderij is wel goed binnengekomen Rectificatie van bovenstaande beoordeling. Ik heb per ongeluk het mailadres niet goed doorgegeven vandaar dat zij niet konden reageren. Mijn excuses hiervoor.

Prachtig schilderij voor een aantrekkelijke prijs

Afspraak over uitgestelde levering liep niet helemaal perfect maar de manier het is opgelost laat zien dat Schilderijenshop weet wat service echt. Dus een 10 is gerechtvaardigd

zag de schilderij wat onze belangstelling had en waren het er meteen over eens .dit word het .bestelt en binnen 2 dagen in ons bezit.en kwaliteit is zeer mooi

Super service

ik wilde een exemplaar dat uitverkocht was, maar al snel kreeg ik bericht dat ze er toch nog 1 waren tegengekomen. De volgende dag had ik het schilderij ook al in huis. Het hangt prachtig in onze woonkamer, dus we zijn er ontzettend blij mee.

Ik geef een uitstekende beoordeling ! Duidelijke site , keurig ingepakt en het artikel voldeed aan onze verwachtingen. Wat misschien wel aandacht punt is : de levering door Post Nl . Ze hebben niet aan huis geleverd terwijl wij beiden thuis waren en we hebben 2x geprobeerd klacht bij hun in te dienen.ze zouden nog reageren via mail maar niets gehoord. U betaalt hen voor aflevering dus als dat niet gebeurd... Musschien kunt u hier wat mee. Verder : top !!

verwachting overtroffen

Mooi schilderij die redelijk snel geleverd werd in goed staat (circa 3 dagen) Ik ga zeker nog een keer weer bestellen als ik een mooi schilderij zie en die in mijn (lage) prijsklasse valt!

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.