Mooi schilderij en erg snelle, correcte levering

Zeer positieve ervaring

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Twee mooie schilderijen besteld. Snelle levering en hele mooie kwaliteit! We zijn er heel blij mee!

Ruime keuze en snelle levering.

De keuze is zo uitgebreid dat er voor iedereen iets moois is. De levering was ook erg snel. Prijs/kwaliteit verhouding is ook prima.

Nette en snelle afwikeling

mijn bestelling paste niet, en na de retour zending, snel weer terug bet, Super!!

Super Service

Super Service/ snelle levering! Prijs/kwaliteit TOP

Geweldige service

waar klant nog op het voorplan word gezet.

snelle levering, en goed verpakt

het schilderij is precies zoals op de site, het was snel geleverd, en heel goed verpakt.

perfecte service

mooi schilderij, goed verpakt, goede prijs. Top!

Ik zoek en vind mijn gading hier, feilloze levering ook TOP

Ruime keuze aan schilderijen, eerlijk geprijsd, correct gepresenteerd, geen onaangename verrassingen, snel geleverd en steeds zeer goed verpakt!

Nog nooit in de winkel geweest,op de site gekeken,keuze gemaakt en helemaal naar verwachting,klasse!

Nog nooit in de winkel geweest, op de site gekeken; keuze gemaakt en helemaal naar verwachting, klasse.

Snelle bezorging goed en duidelijk

Positief!!

Schilderij precies zoals afbeelding op website. Veilig verpakt en snelle levering !

Mooi

In de winkel geweest en daarna via internet de juiste keuze gemaakt, prima te regelen voor latere bezorging.

Interessante schilderijen(web)winkel

Heb deze schilderijen shop bij toeval gevonden en voor het eerst de volgende 3 producten besteld: 1x Abstract, Painting op Canvas, 70x70cm 2x Fotokunst Rond, Print op Karton, ø 80cm Pro: - Mooi en betaalbaar - Producten zijn zoals op foto afgebeeld - Voldoende goed ingepakt - Door zelf niet thuis te zijn bij buren bezorgd door Post.NL Con: - Verwacht werd Fotoprint op Alu plaat of anders op Dibond en niet Print op Karton vanwege kwetsbaarheid, stabiliteit en ook duurzamheid - Ophang systeem wel wat primitief - Bezorging duurde langer dan beloofd - Verwarrende Track & Trace: onduidelijk wanneer precies de Painting bezorgd zou worden & geen bezorgdatum voor de 2x Fotokunst = uiteindelijk bleek alles in 1x keer bezorgd

Prima geregeld.

Makkelijk. Snel. Prima geregeld.

Prima service, schilderij precies als op de foto's. Tijdig geleverd en keurig verpakt.

Heel goede service

Wij zijn naar de winkel geweest en zijn daar erg goed en vriendelijk geholpen. Helaas viel het schilderij thuis tegen. Mochten het zonder probleem omruilen. Nu helemaal tevreden met onze keuze😊

Snelle levering, mooi product.

Het bestellen en betalen werkt gemakkelijk. Veel keuze. Snel geleverd, goed verpakt. Mooi degelijk raamwerk achter het schilderij.

Perfecte service en kwaliteit

Uitstekende service perfecte kwaliteit van het schilderij

Enorme collectie

Hier vind ik altijd een exclusief mooi product welke in ons huis past

prachtig

voldeed meer aan mijn verwachting dan gehoopt!

Prachtig schilderij

Prima geleverd

Hadden precies waar ik naar op zoek was 👍🏻 Snelle levering. De schilderijenshop raad ik aan.

Prima online shop!

Grote sortering, snel, goed verpakt! En mijn kennissen zeiden waar heb je dit zo snel kunnen vinden. Ik had een mail gestuurd over het ophang systeem en binnen een uur bericht terug. Een Drie Luik hoeft maar aan één schroef opgehangen te worden daardoor hangt het ook mooi recht!

Leuke ontdekking

Online op zoek gegaan naar canvasschilderij en zo op de website van Schilderijenshop terechtgekomen. Aangezien we de schilderijen liefst met eigen ogen wilden bekijken, zijn we ernaar toe gereden. We werden vriendelijk ontvangen en kregen alle advies en tijd om onze keuze te maken. We vonden wat we nodig hadden en bestekden daarna nog een extra exemplaar via de webshop. De afhandeling, verzending, betaling verliepen snel en correct. Levering gebeurde precies zoals beloofd. We zijn heel tevreden over onze aankopen. Een aanrader!

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.