Super snelle levering!

Mooie schilderijen en super aanbiedingen!

Snelle verzending mooi schilderij

Het schilderij bevalt erg goed. Het zou leuk zijn als er bij het schilderij wat achtergrond info van de schilder zou zitten naam op het schilderij is moeilijk leesbaar.

Ze maken waar wat is beloofd.

Vlotte afhandeling en een goed product.

Prachtig schilderij, nog betere klantenservice!

Bestellen bij Schilderijenshop was een héél goede keuze. De foto's op de website zijn zeer waarheidsgetrouw en het geleverde schilderij is simpelweg prachtig! Zéér tevreden. Nòg beter is de klantenservice. Ik had een niet alledaags vraagje in verband met de levering van mijn bestelling en Schilderijenshop heeft daar zeer snel en (meer dan) correct op gereageerd. Topservice! Het schilderij werd goed verpakt en in perfecte staat afgeleverd.

What you See is what you get👍

Mooi schilderij en op tijd geleverd in een goede verpakking.

Uitstekend!

Van te voren heb ik gebeld om e.e.a. te vragen. Kreeg de juiste antwoorden. Het gekochte kwam perfect ingepakt aan en de beide schilderijen voldoen helemaal aan de verwachtingen en hangen hier inmiddels heel mooi. Iedereen is enthousiast. Het is een adres om aan te bevelen.

Prachtig schilderij. Snelle levering. Goede prijs.

Top bedrijf doet wat ze vermelden

Zoals afgesproken op tijd geleverd en in perfecte staat

Mooie, duidelijke site met zeer ruime keuze. De schilderijen zijn in vergelijking met andere sites mooi van prijs. Ook de levering was prima en snel.

snelle levering goed verpakt

jammer dat er geen deugdelijk ophang systeem bij zit.

Netjes afgeleverd ,keurig verpakt. Snelle levering. Echt een aanrader !

fijne site en goede info, kwaliteit, nette en snelle levering

duidelijke info en snelle levering

Uitstekend !!!!

Het artikel was goed verpakt en in uitstekende staat bij ontvangst, wij zijn er erg blij mee met dit mooie dikke dames schilderij, in een woord perfect voldoet 100% aan de verwachtingen.

Vlot en netjes verpakt

Moeilijk achteraf om een goede inschatting te maken van de 'kleurhardheid'. Schilderij vinden wij achteraf te flets. Dus valer.

Schitterend

Schilderij zag er prachtig uit. Tevens was het goed verpakt om schade te voorkomen. Ben zeer tevreden.

Schitterend

Schilderij oogde nog mooier zelfs dan op de webshop! Prijs kwaliteit is gewoon top en zeer goede service en levering en schilderij uitstekend verpakt voor transport. Kortom, zeer tevreden en zullen schilderijenshop zeker nog aanraden, top!

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer tevreden , prijs gunstig en goed verpakt .

Zeer snelle levering

Canvas olifanten , zeer snel geleverd . was in prijs verlaagd wat het zeer aantrekkelijk maakte om het aan te schaffen netjes verpakt.

Na contact te hebben gehad over het kromme frame een paar foto's gestuurd. Hierop reageerde schilderijen shop heel goed en heeft gelijk een nieuw exemplaar op de post gedaan. Bedankt voor de service!

Perfect. Een aanbeveling waard

Prima ervaring. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Duidelijke website. Tijdig geleverd. Prima en mooi afgewerkt product. Staat prachtig aan de muur.

Als het mogelijk is, een beschermlaag over het canvas waardoor de foto niet zo snel beschadigd.

Pluspunten

overzichtelijk en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze in mooie schilderijen.

Schilderijen hadden bij levering een zwarte rand en vlekjes aan de bovenkant alsof ze lange tijd ergens hadden gehangen. Bij het uitpakken van de schilderijen bleek de tape direct op de folie te plakken. Hierdoor waren ze moeilijk uit te pakken en waren we bang de schilderijen te beschadigen. Misschien handig als hier ook iets van karton langs had gezeten, ook ter bescherming van de randen.

Pluspunten

Correcte online weergave van producten, makkelijke online shop, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde artikelen.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.