3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel vriendelijk snelle en goed verpakte levering geen omruilproblemen

- Mogelijkheid tot betalen creditcard - foto’s op internet zijn niet 100% zoals de echte schilderij, vooral schilderijen met blinkend goud en zilver, dat zie je niet op internet.

Pluspunten

Goede en correcte afhandeling, goed werkende website.

Informatie over de koerier of het aflevermoment kan m.i. direct bij de bestelling worden aangegeven. Bij aflevering is geen tijdstip/window aangegeven. Als anderen dat wel kunnen, kunt u dat ook.

Pluspunten

Grote keus, mooie schilderijen voor een goede prijs. Wij zijn zeer tevreden met onze aankopen.

Pluspunten

Het schilderij is goed verpakt afgeleverd, het is een goede keuze geweest want het staat mooi aan de wand. We hebben alles positief ervaren.

Geen, prima services!!

Pluspunten

Snel, goed verpakt, plastic en karton.

Er zaten gaten in de kartonnen verpakking. Gelukkig niet in het plastic, maar toch. Mag niet voorkomen. Slecht vervoer.

geen

Pluspunten

Alles is goed om schreven en goed verpakt

Op dit moment heb ik hier geen antwoord op

Pluspunten

Zoals aangeboden één schilderijtje gratis bijgeleverd vanwege een recent aangekocht schilderij, dat kort daarna flink was afgeprijsd en waarvoor ik nog het volle pond betaald had. Een goede service.

Pluspunten

snelle levering zonder problemen retour vriendelijke hulp

geen

Pluspunten

snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er was een beschadiging in de verpakking. Meteen gemeld en een aantekening gemaakt. Prima. Er was niets aan de hand maar wel betrouwbaar.!!!!

.?

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt. Bij vragen, snel antwoord

Eigenlijk niet.Enige is wellicht sneller reactie op een vraag via de mail. Antwoord was al toegepast, maar ik wist dat niet. Dus ging ik bellen. Had niet nodig geweest.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt wij zijn er erg blij mee

Pluspunten

Mooie website. Groot assortiment. Goede verzending.

Pluspunten

Het is precies het produkt wat op de site s d ond

Geen verbetering punten

Pluspunten

Overzichtelijke website, product goed verpakt en snel geleverd! Zeker aan te bevelen!

Pluspunten

Prima zeer mooi schilderij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. (3 dagen na betaling)

Het schilderij is alleen verpakt in karton zonder extra ondersteuning van de hoeken. Aan de randen van het schilderij is het doek zichtbaar door (verf is dunner) het vele vastnemen?

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website. Ons schilderij deed helaas niet aan onze verwachting, maar een vriendelijke dame aan de telefoon gehad. Top

De achtergrond kleur van ons schilderij was spierwit, maar leek op de foto lichtblauw.

Pluspunten

Blij met bestelde doek en keurig netjes op tijd ontvangen

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.