10

Geweldig

Uitstekende service!

 • Aanbevelen? Ja
6

Mooie planten, bezorging echter niet op maat

De bloemen zelf is niks mis mee. Goede verpakking etc. Echter het nieuwe beleid van transporteur PostNL is een drama. Je krijgt bij bestelling (in mijn geval via Fonq) geen keuze wanneer je het pakket in ontvangst kan nemen en PostNL dumpt tegenwoordig bij 1 mislukte bezorgpoging je bestelling al bij een afhaalpunt. In dit geval met als resultaat dat de doos en dus de planten van dinsdag t/m vrijdag bij het afhaalpunt hebben gestaan (de Bruna in mijn geval), want die is 's avonds niet open. Gelukkig zijn het planten die niet extreem veel water nodig hebben, dus ze waren nog goed, maar anders had ik ze zo retour kunnen sturen, met dank aan het zeer klantonvriendelijke beleid van PostNL dus! Ik vind momenteel DHL een klantvriendelijker beleid hebben dan PostNL (en dat zegt nogal wat!), dus ik zou Fleurdirect/Fonq aanbevelen voor een andere transporteur te kiezen, ofwel een optie te geven waarbij de klant bij de bestelling kan aangeven op welke dag de planten bezorgd kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Yvonne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u tevreden was met de planten en de verpakking hiervan. We begrijpen dat de verzending, zoals u het hierboven benoemd, wat frustraties oproept. Ons excuses hiervoor! Wij zullen dit intern zeker meenemen en hopen dat de verzending volgende keer gemakkelijker bij u verloopt. Bij ons op de website kunt u wel aanvinken wanneer u het pakket wenst te ontvangen, u zou hier eventueel volgende keer gebruik van kunnen maken! Tot ziens in onze webshop! Team Fleurdirect

10

Uitstekend

Mooie planten, goed ingepakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

helemaal top

Besteld en geleverd de volgende dag en helemaal volgens afspraak !

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige plant!

Mooie plant ontvangen. Erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Handig contact gehad via whatsapp en hele mooie plant geleverd met pot!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super blij mee

Een aantal kleine planten in pot besteld. Keurig opgemaakt en afgeleverd in een doos. Stevig verpakt en duidelijke communicatie via de mail. Echt heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
4

wel goede service

1 oktober had ik een areca palm besteld in potmaat 32. plant werd snel en keurig afgeleverd maar helaas niet de goede potmaat. ik kreeg potmaat 27. Dus had ik gebeld maar kwam maar niet door. uiteindelijk een mailtje gestuurd dat werd allemaal vlot beantwoord. ik kreeg een retour label via mail dat ik kon uitprinten. en dan zouden ze me een andere plant opsturen. nou eenmaal de plant retour gedaan wachtte ik op mijn nieuwe plant maar duurde even. dus ik stuurde weer een mail waar mijn plant bleef, die hadden ze nog niet opgestuurd. gingen ze gelijk doen en volgende dag zou ik het in huis hebben, was een dag later maar dat vond ik niet zo heel erg. maar toen ik vandaag dus de plant ontving was ik niet zo blij want de plant is gewoon kleiner dan de vorige terwijl dit een potmaat 32 is. vind ik raar. aarde is erg los en het lijkt erop alsof ze een kleinere plant in potmaat 32 hebben verpot voor het opsturen. en 1 grootste stam lijkt wel te rotten omdat de nieuwe scheut al aan het rotten is. als ik naar een tuincentra ga en een areca palm zie in potmaat 32 is de plant al veel volwassener met dikkere stammen en dat is met deze niet het geval. maar goed ik ga er verder niet moeilijk over doen. Dit is mijn eerste keer dat ik Fleurdirect.nl bestel en de laatste keer want ik ben niet tevreden. voor de service geef ik toch wat sterren.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw beoordeling. Kunt u foto's naar ons sturen zodat wij dit kunnen oplossen. Wij zijn helaas niet op de hoogte van uw laatste opmerkingen. We willen dit uiteraard graag voor u oplossen! Team Fleurdirect

10

Top kamerplant

Schitterende plant ontvangen, goede communicatie en snel geleverd!

 • Aanbevelen? Ja
4

4-10-2019 planten bestel pot kapot ontvangen !

Ik heb 4-10-2019 2 sansevierias in hoge pot besteld . 1 pot was perfect 1 pot kapot en een vele grotere hogere sanseveria dan de andere . Maar goed werd opgelost ik zou een compleet nieuwe krijgen ! Maar ivm leverprobleem pot duurde het langer . Krijg maandag 14-10-2019 een e-mail dat de pot met sansevieria (hopelijk wel even groot dan de andere die ik al heb) dat het verzonden is met track en trace van post .nl Deze zou 15-10-2019 aankomen . Nou ik heb nog niks ontvangen en post.nl heeft hem nooit ontvangen . Nu blijkt het weer een oude track en trace te zijn en de pot nog niet leverbaar te zijn. Terwijl mij is verteld de pot 15/16-10 binnen zou zijn. Je snapt ik bestel een set planten van 60€ wat duur is voor mij. Op 4-10-2019 En nu op 6-10-2019 is het nog niet compleet Mijn vertrouwen in deze zaak is niet echt groot. Wilde nog 2 sansevierias los bij bestellen dezelfde als in de potten! Maar ik denk ik maar gewoon opmeet en naar een tuincentrum zal moeten. Ik heb hier nu flink het balen in. De track en trace zou oud moeten zijn Maar zit nog geen beweging in. Geloof er niet veel van dus. Een oude track en trace geeft gewoon aan dat een pakket bezorgd is

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw oplossing. We vinden het erg jammer dat dit zo gelopen is. Inmiddels hebben we uw klacht opgelost. Helaas dat we u niet tevreden hebben kunnen maken dat u ons positief beoordeeld. We hopen dat we na het oplossen van de klacht u in de toekomst zonder problemen kennis kan maken met de service van Fleurdirect. Excuses hiervoor. Fleurdirect

10

Gewoon top!

zie titel

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service met mooie planten en bloempotten

Heb nog telefonisch contact gehad, omdat ik de optie vetpotten was vergeten en dit is alsnog héél netjes gedaan. Top service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed!

Snelle, goede levering. Mooie plant!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed gegaan.

Alles is goed verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

I loved the plant

The plant looks extremely healthy and happy.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige plant

Prachtige plant geregeld, goede bezorging, plant werd netjes vervoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grandioos.

Mooie gezonde plant Heel zorgvuldig verpakt. Gemakkelijk uit de verpakking te nemen Zonder de plant te beschadigen. Ik ben heel blij.

 • Aanbevelen? Ja
9

Service prima

Service prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Voldeed volledig aan onze verwachtingen

Zeer Aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
9

prima geregeld erg tevreden

zie boven

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Geweldige planten ontvangen!

 • Aanbevelen? Ja
4

Levering oke mooie plant maar te kort en veel te duur

Wij hebben het een keer geprobeerd. De levering en de communicatie waren oke. Maar wij hadden een plant van 170 cm besteld en kregen een van 100 meter. Als ik deze plant in een tuincentrum had gezien voor 170 euro had ik mij snel omgedraaid.

 • Aanbevelen? Nee
8

op tijd geleverd, mooie plant, blij mee

zeker tevredene klant

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima plant en levering!

Mooie plant en snelle levering. Plant kwam goed verpakt en snel bij ons binnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

voor herhaling vatbaar !

Snel en goed geleverd. Verpakking was top en de planten ook. Ze pronken in mijn "jungle" woonkamer

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal