Bedankt voor uw review. Ik heb direct contact met u opgezocht om dit op te lossen voor u!
Bedankt voor uw uitgebreide review. Ik zie dat u mij ook direct een email heeft gestuurd. Ik ga met u in contact om dit goed op te lossen voor u.
Beste Peter, Bedankt voor uw email en feedback. Wij geven een plantgarantie van een maand. Het kan inderdaad wel zo zijn dat er een blad geel wordt. Door het af te knippen zo dicht mogelijk bij de stam, komt er ruimte voor nieuw blad om te groeien. Als een groot gedeelte van de plant geel wordt of weggeknipt moet worden is er uiteraard meer aan de hand. Wij proberen u dan met tips te helpen en mocht dat niet lukken sturen we een nieuwe plant op. Wij zien dat het nu om 1 blad gaat en helpen u graag met de verzorging van uw plant. Welke oplossing zou u graag zien?
Bedankt voor uw beoordeling. Ik vind het erg spijtig dat de plant het niet goed doet. Wij verzenden verse planten vanuit de kwekerij, dus dit kan niet de bedoeling zijn! Inmiddels heb ik contact met u gehad en aangeboden om een nieuwe plant op te sturen. U heeft de plant nu al gebruikt en daarom zijn wij overeengekomen om de helft van het aankoopbedrag terug te storten.
Beste Pim, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met de plant en palmvoeding! Vervelend dat het lijkt dat u gebruikte watermeter heeft ontvangen. Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Elke watermeter die wij opsturen hoort nieuw uit onze verpakking te komen. Kunt u een foto sturen van hoe de watermeter is aangekomen? Dan sturen wij u een nieuwe watermeter op. Dit kan naar info@fleurdirect.nl Voor uitleg van de watermeters gebruiken wij nu onze pagina op de website: https://www.fleurdirect.nl/plantengids/onderhoud/watergeven/watermeters/
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.