Goede levering van mooie producten. Mooie website en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ik ga jullie aanbevelen!

Terracotta mooi binnengekomen

Ik bestelde 3 terracotta potten. Keurig verpakt en geleverd met bijbehorende schotels. Mijn plantjes er thuis in opgemaakt en nu shinen in de woonkamer!!

Geweldige service. Snel geleverd, schitrrende planten en een hele mooie website,!

Nooit meer

Potten verkeerde kleur, 4dagen te laat en kapot geleverd zonder bevestiging mail geleverd.

Zeer correct bedrijf en medewerkers

Bestelde goederen (webshop) retour gestuurd en een creditnota en mijn geld binnen 3 dagen op mijn rekening ontvangen. Bij een bezoek aan het bedrijf in Bergschenhoek werden we zeer prettig geholpen en uiteindelijk een keuze gemaakt (bloempot), waarbij de medewerkers zeer behulpzaam waren in het vinden en om een juiste keuze te maken.

Dikke 10

Handige en mooie website en prima producten. Volgende keer weer.

bestellen gaat prima, maar er zit een bug in het systeem waardoor je geen bevestiging krijgt p. mail

Bestellen gaat makkelijk, betalen via iDeal dat gaat ook goed, maar dan krijg je geen bevestiging. Bij het nabellen zou iemand mij terugbellen (en bevestigde dat er een bug in de site zit) maar een dag later was ik nog niet teruggebeld. Dus ben ik pissig geworden en toen was er een fantastische dame Melissa heet ze, die alles voor ons heeft opgelost. Ze heeft zelf de planten op onze vensterbank gefotoshopt en meegedacht. Echt super geholpen! Dikke 10

Na het ontvangen van een plant die kapot was gegaan tijdens de levering naar mijn huis, hebben zij mij goed geholpen. Zonder gedoe is er een nieuwe plant naar mijn huis gestuurd, erg fijne service!

Mooie en snelle levering Keurig verpakt

Mooie planten

Mooie planten geleverd, zien er keurig uit. Verzorgingstips meesturen misschien wel handig.

Goed weer

Vaker planten besteld en elke keer heel erg tevreden. Mooie planten goede service en netjes verpakt.

Delivery service is terrible

Several times contacted by phone and email to change delivery. On phone, email confirmed to change delivery date and still delivered on initial date.

Fantastische service

Fantastische service nadat er iets was misgegaan. Bedankt voor de goede zorgen,!

5 ster goede behandeling

de kwaliteit van de planten zijn uitstekend ,zo ook de levering . ik ben heel tevreden , als ik nog planten nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Zeer slecht

Wordt absoluut niet gereageerd op mailtjes. Komen de belofte niet na 1-2 werkdagen in huis klopt niets van.

Cadeautje besteld en keurig op tijd geleverd. Ontvanger was helemaal in de wolken van het cadeau. Volgende keer misschien weer een plant cadeau geven aan iemand. Dankjewel Fleurdirect!!

Fijne website mooie planten

Erg fijne en overzichtelijke website. Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Ik ben er erg blij mee!

In eerste instantie niet tevreden, achteraf netjes opgelost.

Na veel heen en weer gepraat op Whatsapp ben ik niet verder gekomen. Vandaar mijn negatieve review in eerste instantie. Na een mailtje van Koen echter dezelfde dag nog geholpen. Hij heeft het enorm netjes opgelost. Vandaar dat ik mijn review aanpas.

GEWELDIG!!

T pakket in korte tijd ontvangen. Zéér zorgvuldig verpakt, en een geweldig postbedrijf waarmee ze contacten hebben wa waarmee ze verzenden. Nog nooit zo perfect mee gemaakt. Het product, prachtige vaas is meer dan een geweldig,prachtige aanwinst bij mijn interieur. Zuiver bedrijf, waar je met een ge rust hart je bestellingen kan plaatsen. Ik zeg een zeer tevreden klant!!

De eerste keer dat ik hier bestelde heb ik een perfecte levering gekregen. De tweede keer was helaas niet zo goed als verwacht: de bezorgdienst POSTNL had de doos niet zorgvuldig vervoerd. Nadat ik hier een bericht over stuurde naar de klantenservice van fleurdirect kreeg ik binnen een een dag een prettige reactie en is een goede oplossing geboden. Ik zou er zeker opnieuw bestellen want de kwaliteit van de planten is heel goed.

de planten waren snel geleverd en zaten goed verpakt

De planten goed verpakt ontvangen. Duidelijk bericht wanneer het pakket wordt bezorgd. Ook de planten zagen er super goed uit. Ik heb 7 planten besteld. Grote en ook kleine planten. Ze staan er nu al een maand en ze doen het fantastisch. Ze vormen zelfs al extra nieuw blad. Ik ben er super blij mee. Ga zo door!

Dikke 10

HELE MOOIE PLANTEN. AARDIGE KLANTENSERVICE GOED BEDRIJF

Mooie planten ontvangen afgelopen woensdag. Potten opgemaakt met planten en keurig verzorgd neergezet. Ik ben hier heel tevreden over. De levering was snel en de website ziet er erg mooi uit. Nu genieten van mijn mooie Monstera plant.

111 Hoeksekade B

Bergschenhoek 2661JL