mooie producten, snelle levering

Mooie producten, snelle levering

Waarschynlijk door koude omstandigheden flamingo plant de bezorgtyd niet overleefd.Heb een hele mooi nieuwe ontvangen.De service hier kan echt niet beter echt top! Heel erg bly mee

Snelle levering, goed verpakt.

Zeer mooie plant, goed verpakt.

Slecht - plant geleverd komt niet overeen met specificaties

Ik had een mooie grote pot besteld met orchideeën. Zeker niet goedkoop! Helaas is de verkeerde geleverd. Niet de juiste orchideeën en in een veel kleinere en andere pot dan op de website. Na verschillende pogingen om klantenservice te bereiken is er na ruim een week nog geen oplossing geboden. Ik wil graag geld terug of de juiste orchideeën geleverd hebben. Helaas krijg ik nu helemaal geen reactie meer.

Schitterende planten van hoge kwaliteit,perfekt verpakt en snel geleverd!!pakt en

Prachtige Anthuriums met veel bloemen en bloemkolen omhuld door glanzend bladgroen.

Best spannend om een plant van €50,- online te bestellen maar ik ben heel happy met mijn olijfboom! Het formaat en de vorm zijn super!

Verpakking is een aandachtspunt

Het leek of de doos ondersteboven was gehouden. Daarnaast veel te veel ruimte in de doos, dus de planten lagen schots en scheef. Zand eruit, bladeren geknakt. Erg erg jammer Maar gelukkig is het prima opgepakt, hoewel de tweede zending nog een kapotte pot had, was de derde zending naar behoren. Toch als zender wel kijken of het verpakken beter kan.

Goed bezorgd

Prachtige planten, keurig bezorgd echt een topper Fleur direct bedankt!

Tevreden ondanks...

Laat op avond de 19e 2 Bromelia's besteld. Bezorgd zaterdag de 23e januari. Is toc h wel snel. Mooie planten en super goed verpakt. Toch geen 10 want: 1. Bijgevoegde informatie in Engels. 2.Pakket volgen via DPD werkt helemaal niet. Staat nu nog steeds op "aangemeld" Men weet dus niet wanneer bezorgd wordt en men thuis moet zijn. Ligt waarschijnlijk aan vervoerder maar komt wel op naam van leverancier.

Tevreden

Duurde langer als verwacht de levering maar na telf.overleg bleek dat de pot niet voorradig was.

Issues during delivery but excellent customer support

Wrong items have been delivered, but customer support quickly provided some help and sent me a new package!

Mijn 1e bestelling, maar ook gelijk mijn laatste.

Op 5 januari pot met plant besteld. Track & Trace code gekregen. Na 3 dagen nog steeds het bericht Pakket is nog steeds niet door PostNL ontvangen. Gebeld met de klantenservice, antwoord het is druk, dus wat geduld. Maandag 11 januari nog steeds geen verandering in de Track & Trace code, Geprobeerd om te bellen, maar er word gewoon niet opgenomen. Wat ee slecht bedrijf.

Slechte klantenservice

Wat een slechte service! Ten eerste extra betaald voor avond levering, bestelling komt een dag later in de middag zonder hierover te communiceren. Ten tweede ben ik niet tevreden over mijn bestelde plant, deze is grotendeels geknakt en de grootte komt niet overeen met wat besteld is. Dit bedrijf is zowel telefonisch, per whatsapp als via de mail NIET te bereiken.

Snelle goede service

Prima afhandeling van omruilen van artikel.

Mooie plant

Ik heb een kamerplant besteld voor een goede prijs. De levering ging vlot en de plant was zeer goed verpakt.

Uitmuntend

Grote kamerplant van zeer goede kwaliteit.

Levering volgens vooraf ontvangen e-mail. Informatie verstrekking vooraf uitstekend. Product voldoet aan mijn verwachtingen.

Tevreden zal hier zeker vaker bestellen

Tevreden zal hier zeker opnieuw bestellen

Het is een gezonde mooie plant.

Goed verpakt en snel geleverd. Jammer dat hij kleiner is dan de aangegeven grootte.

Ruime keuze en zeer klantvriendelijk

Ik had orchideeën besteld, en door transport door leverancier (externe firma) waren bijna alle bloemen afgeknapt van de stengels (op 3 na bijna allemaal). Contact opgenomen via WhatsApp dat ik zeer ontevreden was van de levering. Bijhorend had ik foto's toegevoegd. Ik werd zeer vriendelijk verdergeholpen zonder problemen. Ze vonden dat ik hierbij recht had op een vervanging en hebben dan kosteloos opnieuw mijn bestelling verstuurd zonder problemen. Deze zijn deze week aangekomen, en waren in 1 woord prachtig!!! Ik geef normaal nooit een review, maar door de klantvriendelijkheid en professionaliteit kon ik niet anders dan ze een perfect score geven. PS: dit was mijn eerste bestelling, en kan dus enkel op deze ervaring beroep doen. DOE ZO VERDER!!!

prima ervaring

Bestelling keurig geleverd helaas heeft de bestelde bladbegonia de reis niet overleefd helaas verder geen klachten

Super !!!!

Vlug geleverd zeer goed ingepakt, maar vooral de plant was mooier dan verwacht Ben super tevreden.

Super klantvriendelijk, fijne service en snelle levering!

Onlangs een Strelitzia Nicolai besteld bij Fleurdirect. I.v.m. de logistieke drukte in NL na Black Friday belde ik even, om na te vragen wat de verwachte levertijd zou zijn. Ik kreeg Kelly aan de lijn, zij heeft mij heel netjes te woord gestaan en mij ook geadviseerd er meteen een bloempot bij te nemen. De plant is door Fleurdirect direct verpot en werd netjes op de afgelopen datum geleverd. De plant was goed verpakt ziet er super uit! Ik heb Kelly daarna nog benaderd voor wat advies m.b.t. plantvoeding/water geven. Daarop kreeg ik een hele uitgebreide mail met uitleg. Helemaal top. Ik zou Fleurdirect bij iedereen aan willen bevelen! Bedankt.

Topervaring

Mooie plant, goede en verzorgde verzending. Ik bestel hier snel meer!

Hoeksekade 111 B

2661JL Bergschenhoek

Over Fleurdirect

Fleurdirect is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van verse bloemen en bloemstukken voor diverse gelegenheden. Het assortiment omvat een breed aanbod van boeketten, planten, bloemenabonnementen en seizoensgebonden bloemen, met de mogelijkheid voor klanten om hun bloemen naar wens samen te stellen. Fleurdirect richt zich op het leveren van hoogwaardige, versgebonden bloemen met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en het bieden van een persoonlijke en mooie bloemervaring.