Alleen maar positieve ervaringen

Ik ben gewoon zeer tevreden met de levering die toch sneller was dan verwacht. En de delicate goederen zijn goed verpakt aangekomen. Ik ben blij dat ik deze webshop gevonden heb. Succes.

vlotte levering met goede wol/katoen

vlotte levering met goede wol/katoen

Mooie biologische katoen

Snelle bezorging, prima prijs, goed patroon en biologische katoen. Echter crème kleurig waar ik licht roze dacht te zien op de website…..

Heel vriendelijk en heel behulpzaam

Heel behulpzaam en hele vlugge levering en heel vriendelijk

goede service

Super Service

Veel keuze snelle levering

Zoals de titel al zegt, prima bedrijf. Veel keuze en snel in huis.

Goede snelle service

Een keer voor deze bestelling had ik een verkeerde kleur. Werd prima geregeld, in twee dagen was dat geregeld. Deze maand ook weer besteld en de volgende dag in huis. Super.

Heel netjes

Fijn garen en netjes verpakt ..ik zou zekers weer bij jullie bestellen

Fijne winkel, kundige en enthousiaste medewerkers.

Online of in de winkel, altijd succes met de benodigde materialen. De winkel is een echte snoepwinkel voor de handwerkers, de gesorteerde kleurige wol, katoen en garens een feest voor het oog.

Ik had de wol confetti besteld en gekregen. Na een week dacht ik, ik wil er nog wel bollen bij. Besteld en werd daarna gebeld dat het aantal bollen er niet meer waren. De bollen met hetzelfde nummer en verfbad heb ik gekregen en het geld dat over was is teruggestort op mijn rekening. De wol is mooie en breidt heerlijk.

wat ik bestel krijg ik correct en snel.

ik kan vertrouwen dat wat ik nodig heb ook snel in huis heb.

Mijn wol werd snel vacuüm verpakt in een brievenbus pakketje geleverd

verrassend, correct, snel

mijn verassingspakket 'aarde' kwam snel met goed garen in kleuren die ik zelf nooit zou kiezen maar die wel mooi en passend zijn, ik had het verkeerde patroon erbij besteld maar dat werd heel goed gewisseld. bestelling werd snel geleverd.

Snelle verzending en items zijn precies zoals verwacht.

Zoals altijd snelle levering. Vragen worden altijd beantwoord .

Bijzonder goed

Ik had niet verwacht de mazzel te hebben om mijn bestelling al hetzelfde week in huis te hebben dus was erg positief verbaasd. Netjes verpakt , goede kwaliteit product . Super blij .

Makkelijke duidelijke site

Snelle levering. Allleen de breitas die ik bestelde stinkt zo vreselijk, heb deze al 3x gewassen… en nog stinkt deze muf. Kan je niks in doen, want al je garen stinken… jammer

Geweldig!

Gebreid voor mijn kleindochters, knuffels, heerlijk zacht en zo lief om te zien!

Zeer snelle levering! Mooie wol

Zeer snelle levering! Mooie wol!

We zijn mee begonnen

We zijn er me begonnen

probleem omiets juist te bestyellen

ik heb verschillende malen moeten opnieuw beginnen om te bestellen wat ik wilde uiteindelijk heb ik nog een bolletje moeten bijbestellen wat mij zomaar even 10 euro voor verzending en btw kostte. Wel mooi en duidelijk patroon en mooie wol;

Goede bediening

Persoonlijke behandeling

De bestellingen worden snel afgehandeld. Mocht er toch iets niet helemaal verlopen zoals verwacht wordt hè snel door de medewerkers op de hoogte gebracht waar het aan schort. Kortom een zaak om je bestellingen te blijven doen.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn