Perfecte service en snelle levering

Borduurstof besteld en binnen 2 dagen binnen top!!

Ik had aangegeven dat het om een kado ging voor mijn 80 jarige schoonmoeder met haar adres: nog nagebeld of er een kaartje bij kon. Ja dat was ok! Helaas geen kaartje, wel de factuur erbij en het patroon onvindbaar. Die moest worden gedownload (had ik niet goed begrepen) maar de downloadlink had ik. Dus ze kreeg bollen wol als kado met verder geen instructies en begreep er werkelijk niets van………jammer.

Excellent service and very quick with the order

Excellent service and good order to delivery time. Very communicative about your order. My order needed adjustment and they called to let me know and make an alternate option. Very impressed.

Altijd vlotte levering, goede communicatie en alles netjes verpakt.

Fijne webshop voor wat ik nodig heb om mijn kraamcadeaux te kunnen borduren. Jammer dat ze er mee gaan stoppen, altijd een erg goede ervaring gehad.

Uitstekend!

Ik ben eerlijk. Jammer dat hobbygigant geen Lana Grossa heeft, blijft voor mij het topgaren. Maar Langyarns die ik nu heb besteld valt ook niet tegen... dus afwachten of ik daar ook mee ga werken!! Gr. Odile

Heel positief en prettig

Mijn 1epakket is nooir aangekomen,bij Pist.nl blijven steken.Na overleg met Esther heeft zij opnieuw mijn bestelling verstuurd en dat heb ik vanochtend op kunnen halen! Wat een service,heel veel dank !!

net niet helemaal

In mijn fineliner kleurbox zaten twee identieke donkerblauwe pennen, maar geen wit.

Snelle levering, verpakking intact. Vraagje over een product was onmiddellijk beantwoord. Aanrader voor iedereen

Helemaal goed

Makkelijk bestellen, goed contact betreffende de levering. Goed materiaal. Helemaal tevreden.

Hele goede kwaliteit

Ben al jaren klant

nette en snelle service.

Super goede service, snelle reactie en meteen een handeling. Kwaliteit van de producten is fantastisch.

Netjes verpakt snel geleverd

Het portemonneetje is van goede kwaliteit een echt leer netjes verpakt in een goeie verpakking snel aangeleverd

Prima verzorgd ,goed vriendelijk en geholpen.vakkundig

Ik ben in de 20 jaar in de winkel geweest, we zaten daar vlakbij op de camping, altijd prima vriendelijk en vakkundig geholpen.Ook als ik wat online bestelde.Ik vind het erg jammer dat ze er mee stoppen.Dat was een grote schrik. Nog gauw een flinke bestelling gedaan. Die prima ,vlug en goed werd verzorgd.

Geweldig!

Super goede service!

Top ,eedenkers

Na een foutje bij de bestelling, werd dit direct netjes opgelost. Er werd vriendelijk meegedacht over de kleuren die ik zou kunnen gebruiken bij mijn project.

Hele fijne winkel

Snel verzenden,goede prijs en kwaliteit. Je kan van alles vinden.

Snelle en correcte levering

Mooie producten, snelle afhandeling wat bestelling en levering betreft. Top!

Makkelijk te bestellen en ontvangen..

Gewoon goed.

Prima ervaring

Groot assortiment en goed lopend proces.

Zeer goed,vlugge bewerking van de bestelling, goed verpakt.

Dankjewel

Word niet gereageerd

Twee keer een mail gestuurd en een review geplaatst in de hoop dat er gereageerd zou worden maar tot op heden niks. Één ster krijgen ze omdat als je nieuwe bestelling plaatst deze er op de afgesproken tijd is Aanbevolen ja voor nieuwe bestellingen Nee omdat problemen niet opgelost worden

Goed gegaan

De kleur die ik besteld had,was er niet. Daarover ben ik gebeld. Een andere kleur gekozen en na twee dagen had ik het pakket in huis

Enorm aanbod mooie garens en andere hobby en handwerkproducten

Aks ik een bestelling online plaats wordt er snel geleverd, mocht een artikel er niet meer zijn dan overleggen ze met mij. Ook de winkel in Apeldoorn is fantastisch, altijd als ik op vakantie ben ga ik een paar keer langs, neem dan hanwerkers van de camping mee om daar ook iets te kopen. Jammer dat jullie stoppen met de zaak. 20 jaar geleden kwanen mijn moeder en ik er al. In de winkel kun je ook rustig rondkijken en een mooi handwerk uitzoeken, er zijn ook veel handwerk pakketten en mooie brei en haakboeken.

Prima service en communicatie over mijn bestelling

De bestelling online was snel en makkelijk. En toen ik een email stuurde over een datum om de bestelling in de winkel op te halen, kreeg ik prompt een vriendelijk en nuttig antwoord. Het ophalen in de winkel zelf was ook super makkelijk. En ze hebben een enorme keus.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn