Ik had de bestelling de volgende dag in huis terwijl het deze tijd zo druk is met bestellingen!

Goed, zoals verwacht.

Ik ben nieuw op de site en vind het een erg toffe site! Hobbygigant had exact wat ik zocht en de bestelling is vlotjes verlopen. Overal een goede ervaring.

Nog niets ontvangen

Tot op heden nog niets ontvangen. Nog geen antwoord ontvangen op mijn ingevulde contactformulier waar spullen blijven.

Snelle levering.

Goede veelzijdige keuze en bij mailen snel antwoord. Snelle levering

Blij met snelle levering van goede producten

De Hobbygigant heeft een overzichtelijke website. Het is eenvoudig om te bestellen wat je nodig hebt en de producten worden snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Goede levering

Ik kreeg de juiste strijkstoffen geleverd. ideaal voor reparatie van je zakken van spijkerbroeken.

Ik had de bollen wol snel in huis

Fijn dat er met brievenbuspost wordt gewerkt voor kleine orders. Dat scheelt in de kosten.

Altijd alles netjes verpakt

Genoeg keuze en netjes verpakt en komt snel binnen.

Snelle zending!

Leuk om ook van andere sites gebruik te maken waarvan je zelfmaakpakketjes zelf in elkaar kunt zetten. Mijn ervaring hierdoor is dat er nog veel meer manieren zijn om een tricot lijfje te maken. Zowel het hoofdje op een andere nieuwe manier voor mij is!

Goede kwaliteit, tegen een nette prijs

Besteld en zeer snel ontvangen.

Alles prima!

Goede overzichtelijke site, vlot bestelproces en snelle levering.

Ruime en mooie keuze , heel snelle levering

Faantaasties

Het is alleen jammer Da jul geen engelle in broduur kussen heb

Super service

Snelle levering, vriendelijk personeel en ik werd gebeld voor een eventueel alternatief artikel voor een niet te leveren artikel.

Geweldige service

Mijn bestelling is helaas niet binnen gekomen en Hobbygigant heeft het heel netjes opgelost. Zeer klantvriendelijk

Prima. Lekker snel

Heel tevreden. Super snel en goed

Er wordt meegedacht

Fijn dat er contact opgenomen wordt als er onduidelijkheid is over een bestelling. Altijd vriendelijk en verstand van zaken.

Uitstekend uitgevoerde opdracht.

Vlotte levering, producten kwamen goed verpakt binnen en zijn goed verzorgt afgeleverd en voldeden aan de verwachting.

Fijn!

Super leuk en groot assortiment. Kan lekker hobbyen. Met de vacuümgeperste brievenbuspost, altijd bezorgd. Is alleen wel even gokken wanneer die aankomt, aangezien je geen track&trace hebt.

De wol was snel binnen

Snelle afhandeling van de bestelling

Hele fijne overzichtelijke website!

Goede communicatie bij verwarring over beschikbaarheid hoeveelheid bollen wol en een snelle levering! Zeer tevreden.

Prima kwaliteit maar late bezorging

De bolletjes waren prima verpakt en het klopte allemaal. In dat opzicht ben ik erg tevreden. Er zat alleen bijna een week tussen het moment dat ik een mail kreeg dat de bestelling was verzonden en het moment dat ik het pakje ontving. Dat duurde wel vrij lang.

Zeer behulpzaam en snel

Ik was op zoek naar een bepaald soort borduurstof. Na een belletje wist ik precies wat ik moest hebben en het werd dezelfde dag nog opgestuurd. Fijn dat kleine items met brievenbuspost verstuurd worden zodat je niet meteen 7 euro aan verzendkosten hebt. Ik ga hier zeker weer bestellen!

correcte levering van de goederen

correcte levering van de goederen

Ben tevreden , op tijd bezorgt.

Kan ik nog niet veel over zeggen, nog maar 1 of 2 bestellingen geplaatst.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn