Mooie wol, fijn patroon, snel geleverd

Goede ervaring

Gewoon prima

Gewoon prima dus, het bestelde ontvangen en niks mis mee....

stipt

duidelijk en punctueel

Snelle verzending, product naar wens

prima verwerking van mijn bestelling.

Ik ben tevreden over dit bedrijf en ben dik tevreden over de levering en afronding.

Duidelijke omschrijving en Snelle levering

Zeer tevreden over de snelle en duidelijke afhandeling

fantastisch

het stelletje ma en pa met de kinderen passen precies bij hetgeen waar ik het bij gebruik.

Snelle reactie en zeer tevreden!

Snelle reactie en zeer tevreden

Toppie

Zeer snel en keurig verpakte levering

Prima levering nette prijs

3 verschillende producten besteld, voor de zekerheid. 1 was prima, de rest reserve

alles naar wens verlopen

ruime keuze, snelle handeling,m.a.w. prima .als je garens enz nodig bent

snel besteld en vlot in huis.

Het plastic om het packet met punniken was iets beschadigd waardoor het volgens voorschrift niet teruggestuurd zou kunnen. Voor mij nu geen probleem.

Fijn dat zij met FairMade duurzaam promoten

Merk dat Hobbygigant zijn best doet om duurzaam te zijn. Niet alleen mooie garens, maar ook de verpakking bevatte geen plastic. Hoor net dat het patroon door een Hobbygigant medewerker (Willeke) is gemaakt. Geeft aan dat zij 'Walk-your-Talk handhaven

Kleuren wijzigen blijkbaar over tijd. Ik zit mft half afgewerkt project

Kleuren wijzigen blijkbaar over tijd. Ik zit mft half afgewerkt project

Bestelling beantwoordt aan de verwachtingen

IK heb al een paar keer een bestelling gedaan en het is mij goed bevallen reparatie doek ontvangen en alles is goed kleding kan ik weer dragen dank u wel.

Snel ontvangen, netjes in orde

Site was vlot te navigeren, ik vond gemakkelijk wat ik zocht.

negatief

Mijn pakket zou op 5/11 geleverd zijn, maar tot nu toe hebben wij nog niets gezien.

Makkelijk om te bestellen, snelle levering.

Correct

Belde op om dat ik nog niets ontvangen had naar 14 dagen heel correct gehandeld erg klant vriendelijke

Fijne bestel procedure, snelle leveringtijd

Het bestellen is gemakkelijk en de bestelling kan meestal snel opgehaald worden. Dat is heel fijn als je snel wil beginnen met een brei of haak project!

Vlotte service

Vlotte accurate service uit voorraad wat op de site duidelijk was

snelle levering, ruime keuze

Regelmatig bestel ik mijn haakkatoen en hobbymaterialen bij Hobbygigant. Bijna altijd kan ik er vinden wat ik nodig heb, en ook nog voor een scherpe prijs. Heb mijn bestelling ook altijd snel in huis.

uitstekend en zeer vriendelijk geholpen

omdat ik op de pc toch moeilijk de kleuren kon onderscheiden heb ik telefonisch contact gezocht en kreeg een medewerkster, die echt meedacht en mij goed advies gaf. de bestelde wol werd snel bezorgd. ik was heel blij.

Op de site van Hobbygigant zijn veel mogelijkheden om inspiratie op te doen. doen.

Onlangs heb ik een cadeaubon besteld om deze aan mijn lieve zus te schenken. Het bestellen en afleveren van de cadeaubon is in goede orde en voorspoedig verlopen. Hobbygigant is voor mij de website waar ik alles kan vinden om te kunnen handwerken. Veel leuke ideetjes. Een inspiratie voor iedereen.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn