Dit bedrijf houdt zich niet aan de leveringstijd

Op de website staat: Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Ik heb op Maandagochtend 9:30 besteld, en als ze het maandag hadden verzonden dan was het vandaag aangekomen. Het is inmiddels dinsdagmiddag en mijn pakketje is nog niet eens verzonden. Ik heb een berichtje naar de klantenservice gestuurd, en heb daar ook nog geen reactie op gekregen. Ik ben van plan om naar mijn locale winkel te gaan en daar te kopen wat ik VOOR VANDAAG nodig heb, en wat terug gestuurd kan worden te retourneren naar Hobbylink.

Fantastische service

Zeer tevreden over jullie producten

Uitstekende service

Binnen een dag mijn bestelling binnen, echt top. Kon ik gelijk beginnen.

niets ontvangen.

Heb mijnbedtelling al weken geleden geplaatst en hen niets ontvangen. Ook geen enkele mail van verzending.

Levering op tijd én super service!

Er zat een verkeerde maat breipennen in de levering. Na 1 telefoontje hebben ze gelijk de goede op de post gedaan. Zonder dat de verkeerde retour gestuurd was. Helemaal top!

Snel en volgens verwachting

Fijn dat de patronen gewoon in het Nederlands is.

Goede producten, goede prijs

Handig vacuüm verzonden, snelle levering

Fijn dat het vacuüm verzonden wordt zodat het in de brievenbus past. Snel verzonden, goede producten.

Goed.

Kleine bestelling, maar correct en supersnel verwerkt.

Persoonlijk contact verliep uitermate vriendelijk.

Altijd netjes en goed bezorgd, heerlijke wol om de donkere dagen door te komen met breien.

handig dat bij bestelling van het magazine werd aangegeven welk garen en kleuren er gebruikt waren.

goeie service

Er zat een verkeerde kleur bij mijn bestelling, dat is snel rechtgezet, binnen 2 dagen had ik de juiste kleur in huis. de verkeerde kleur heb retour gezonden, met de afspraak dat de portokosten vergoed zouden worden, die heb ik nog niet ontvangen.

super service

Per ongeluk de verkeerde bestelling gekregen, klantenservice gebeld. De de juiste bestelling werden verstuurd en de kosten voor het terug sturen kreeg ik vergoed. Super service.

Professioneel, overzichtelijk en snelle levering

Top !!!

Het pakketje was voor mijn moeder in het WZC.

Veel kan ik er dus nog niet over zeggen maar toen ik het thuis kreeg zag het er wel ok uit, alle benodigdheden zaten erbij.

Snelle accurate afhandeling

Klantvriendelijk en goed.

Supergoede service

Snelle levering en keurig verpakt

Makkelijk besteld en snelmenu huis

Snelle levering, mooi product

Snelle levering. Mooi product volgens beschrijving en afbeelding. Groot assortiment

Fijne site

Hier is zelfs voor een wat onhandige computergebruiker makkelijk iets te bestellen.

Prima website en alles was duidelijk.

De bestelling die ik gedaan heb was netjes verpakt en snel bezorgd

correcte service

op één artikel na kon en werd alles correct geleverd. Jammer dat niet alles voorradig was. Er komt hoe dan ook een volgende bestelling.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn