Goed en snel

Een absolute aanrader

Hele goede ervaring,bestelling op het afgesproken tijdstip ontvangen en in goede staat afgeleverd,product voldoet aan de mijn wensen,goede kwaliteit.

Zeer behulpzaam en snelle levering

Ik zocht een wol die al uit de collectie is. De medewerkster ging de kelder in, zocht, én vond mijn wol, joepie! Snel geleverd ook. Dus ik ben helemaal tevreden.

Vlotte service

Jammer dat er zoveel verzendkosten bij komen. Verder top service en snelle levering. Waarvoor dank.

goede levering

u hebt een goede levering afgeleverd. en ik ben het kleed (4 blauwe kleuren) te knopen. fijn werk voor mij maar mijn vrouw (voor bekend als [email protected] ) die alsnog de tweede levering al heeft betaald waar ook nu nog de voorraad aanwezig is. deze levering is nog steeds niet uitgevoerd. ik ben bang dat de kleuren niet goed overeen komen met het werk dat nu aan bezig ben terwijl ik het een loper van maak voor onze nieuwe bank. reageert u eens op deze vraag. cachemire - toile seule 2943 - Kit 3943 Tapis 50 x 100 20" x 40" rug 3943 3 1 6 7 9 1 0 1 3 9 4 3 9 . ik heb als laatste even aangegeven waar het om gaat.

Correcte comunicatie

Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Enorm snelle levering, zelfs in deze tijd. De kwaliteit van het garen is super

De post werkt de volgende dag bezorgd in een uitstekende verpakking. Zeker vaker hier gaan bestellen.

Snelle en accurate levering

Ruime voorraad en snelle verzending

Zoals altijd weer dik tevreden!

zeer goede en snelle service!

Mijn bestelling is zeer snel en goed verpakt geleverd.Ik was hier heel erg blij mee.En zal de Hobby gigant ook zeker bij vrienden aanraden.

Goede communicatie

Op de site besteld, dag later opgehaald in de winkel. Helder uitgelegd hoe ik met het patroon aan de gang kon gaan en dag later terug voor extra uitleg. Super geholpen. De naalden zijn heerlijk om mee te breien

Klantvriendelijk, meedenken en heel aarfig.

Omdat mijn bestelling niet op voorraad was, werd ik per mail op de hoogte gebracht. Heel correct. Daarna naar de winkel gegaan en er werd goed meegedacht over een alternatief. Ook werd me een steek die ik niet kende even voorgedaan. Er wordt ruim tijd genomen en heel prettig advies gegeven. Ik ben erg tevreden naar huis gegaan. Mooie wol en veel keuze.

Prima.

Duidelijke website, snelle levering.

Vlotte verwerking van de bestelling

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Ik zou wel graag willen horen hoe lang het nog gaat duren.

Goede service en snelle verzending van de bestelling.

Had mijn bestelling na twee dagen al in huis. Was goed verpakt zodat het onbeschadigd aankwam. Bedankt voor de perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Geen problemen. Op tijd mijn bestelde producten ontvangen

Gewoon goed!

Gevonden op website met nummers en bestellen maar. keurig geleverd.

Inspiratie

Je doet leuke ideeën op wat betreft handwerken. Voor ieder wat wils. Mooie kwaliteiten. Goede service.

Duurt lang voor er op mail gereageerd wordt.

Mail wordt laat gelezen en er wordt laat op gereageerd.

Goede website

Een goede en snelle service en alles duidelijk aangeven op de website en makkelijk te vinden. Eventueel door de zoek functie

overzichtelijk, snel en mooie kwaliteit

Ik had eigenlijk nog nooit echt gehaakt, wel wat basissteken geleerd, maar ik kan me niet heugen dat ik ooit iets gehaakt hebt. In verband met deze rare tijden wilde ik eens iets anders om handen hebben (corona,geen werk) Na wat speuren kwam ik uit bij jullie en koos voor een kussenovertrek. Lekker makkelijk, alle materialen bij elkaar. Het kussen is inmiddels klaar en pronkt op mijn stoel. Intussen nog twee kussenovertrekken gemaakt naar eigen ontwerp (een gehaakt en een gebreid) en ik heb nu de smaak te pakken. Ben nu bezig met kerststerren en kerstengeltjes.

goed en snelle levering

gekregen wat ik had besteld kleuren kwamen goed overeen als op de web pagina

Er wordt niet gereageerd op klachten

Een aantal pennen besteld, bij ontvangst van het pakket bleek er 1 pen te lekken. Hiervan melding gedaan, tot op heden nog geen reactie ontvangen.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn