Supersnel

Binnen paar seconden mail ontvangen met code voor cadeaubon

Vlotte service, goed contact.

Telefonisch prima geholpen, ze houden rekening met je wensen.

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Fijn dat u het gewenste patronenblad nog kon leveren.

Echt klantvriendelijk,vlug en correct

We werden zelfs telefonisch gebeld omdat een product zoals besteld uitzonderlijk niet voorradig was. Voor ons is hobbygigant fantastisch!!!

Goede service en advies

Goede service en goed advies

Aangenaam verrast

Vlotte en correcte levering

super snel

Ik had een kleine bestelling maar die werd super snel en keurig netjes bezorgd

Prima geregeld, snel en goed.

Snel en efficiënt.

Fijn geholpen!

Ik was voor het kinderfeestje van m’n dochter op zoek naar pixel-spulletjes, maar in de webshop stond dat er geen voorraad was.. tijdens een telefoontje met de eigenaresse werd alles meteen aangepast en 3 dagen later had ik toch alles in huis wat ik nodig had! Netjes!!

Het is snel en goed verlopen

Het is snel en goed verlopen

Het verliep allemaal zoals het hoort, goed.

Het verliep allemaal zoals het hoort, goed.

Super opgelost

Er was een artikel niet geleverd maar wel afgetekend op de bon. Maar na een telefoontje meteen opgelost. Super service

Prettige website

Makkelijke website om te kunnen bestellen. Een artikel was niet op voorraad, heb keurig hierover een mailtje gekregen en een paar dagen later kwam alles in één keer binnen, top!

Correct en vlug

Binnen eenpaar dagen de goederen ontvangen, zoals besteld, en in een degelijke verpakking.

bestelling goed afgehandeld, mijn vraag over het patroon niet

De bestelling na 2 dagen in huis dus ik kon meteen aan de slag. Alleen de uitleg van het patroon snapte ik niet en deze vraag heb ik dan ook aan jullie gesteld. Het duurde heel lang voordat ik antwoord kreeg en het gegeven antwoord was slecht. Gelukkig ben ik er zelf aan uit gekomen.

Is prima

Nog niet nodig heb het wel vast in huis

Goede service, vriendelijke mensen!

Veel keuze en leuke patronen!

Volledig tevreden.

Hetgeen ik besteld heb was van zeer goede kwaliteit en de levering gebeurde correct en snel.

goede snelle levering

Als je met een creditcard wilt betalen worden extra kosten in rekening gebracht. Dit mag helemaal niet. Duidelijk een minpunt. Kwaliteit is prima. Voldoende garen en duidelijke toerekening. Kopt precies met de foto.

prima product ,

Snelle levering, mooie kwaliteit van producten.

Altijd hoogwaardige kwaliteit van de producten. Wat het plaatje laat zien en de omschrijving weergeeft, dat krijg je ook echt. Alles netjes verpakt, snelle levering. Daar heb ik echt de verzendkosten voor over. Ik heb al meerdere keren besteld en ga dat zeker nog vaker doen. Topwinkel!

Het bestelde wordt altijd op tijd geleverd

Hobbygigant , de beste leverancier van diverse gekleurde los te verkrijgen Edding Funtastics dikke kinder viltstiften .

Netjes dat de verlate levering gemeld werd

Goede service en snelle levering

Mijn bestelling as groter dan de voorraad. Kreeg netjes een telefoontje dat mijn bestelling wat later kwam.

Overzichtelijke website met snelle service

Zeer duidelijke website met een zeer uitgebreid assortiment en snelle service

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn