Ruime keuze, snelle levering, goede kwaliteit!! Mooie Letterkralen zijn moeilijk te verkrijgen ... deze zijn toppie!

5 sterren!

Personen die ik aan de lijn kreeg hebben me uitstekend geholpen. kleur goed, wol goed, levering op tijd.

Duidelijke website

De bestellingen die ik had bestelt ,die zijn gewoon geleverd aan mij en in ontvangst genomen door mij zelf.

Gewoon goede website die aanbied wat je zoekt

Snelle levering. Product was precies zo als we besteld hadden.

Communicatie kan beter.

Kreeg na 4 dagen te horen dat het door mij bestelde materiaal niet op voorraad was. Is inmiddels een week geleden en nog steeds niets ontvangen. Jammer.

Snel en goed geleverd

Het product voldeed en het werd snel geleverd maar ik vond het bovenal heel erg fijn dat er moeite is gedaan om het pakket door de brievenbus te bezorgen ( is vacuüm verpakt). Ik hoefde er niet voor thuis te blijven, buren hoefden niet ingeschakeld te worden; fantastisch

Snel geleverd alles prima in orde

vlug

het pakket was vlug bij mij ter plaatse

Niet zo

We bestelde een pakket voor een cadeau, op de site stond niets over niet leverbaar, betaald en volgende dag kreeg ik mail dat pakket wat ik had besteld niet/nooit leverbaar was.. terug gemaild en ze zouden het verzenden met een levertijd van 2 weken.. verder vond ik het niet duidelijk. ik had nog tijd dus hoopte op goede afloop. Nu zijn twee weken verder bijna en nog niets gehoord of gezien en nu zit ik zonder cadeau.

prima !

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en prettig contact

Product is als omschreven, snelle levering en goed verpakt verzonden. Duidelijke communicatie en prettig contact. Ik kom graag weer een keer kopen!

Levering de volgende dag, prima

Blij met de vlotte levering. Aanzet van 1 breipunt aan de draad is niet helemaal correct. Het breiwerk blijft soms even steken.

Een snelle levering

Een snelle levering,en een snelle mail waarin gezegd werd dat mijn bestelling nog even op zich zou wachten.

Zeer vlotte levering

Mijn bestelling geplaatst volgende dag al in huis. Over het product zelf kan ik geen beoordeling geven was een verjaardagscadeau voor m'n buurvrouw. Die er overigens heel erg blij mee is mooie kwaliteit zegt ze.

Toppiééé !!

Dingen nodig in huis en al zo snel in huis, wat een service, zég ! Ik ben héél erg blij er mee ! Toppiééé. hoor ! En héél veel succes met jullie webshop en een fijne dag toegewenst !

Snelle levering.

Fijn dat de wol door de brievenbus kan. Door de vacuüm verpakking. Scheelt geld en tijd. Niet wachten op de bezorger.

Snelle levering van een mooi product

Levering was snel en de kwaliteit en prijs verhouding zeer goed

Het enige wat ik vind is dat de verzendkosten aar Frankrijk erg duur zijn. Het jan ook in een envelop, mijn bestelling dan, en dat heel . Veel geld gescheeld. Nu waren de verzendkosten duurder dan mijn pennen.

snelle en correcte levering

wat ik besteld had, is 1 dag later bezorgt. keurig verpakt.

erg lange levertijd

de producten zijn geweldig, maar de levertijd valt erg tegen 4 dagen vind ik erg lang. Eerlijk gezegd denk ik dat het door de gekozen bezorgdienst komt. Misschien een andere nemen?

Mooie producten en goede service

Prettig en deskundig.

ben niet tevreden met GLS die de pakjes brengen

slechte ervaring met GLS komen de afspraak niet na laat de mens hele dag wachten thuis en komen de ander dag

snelle levering en een lief berichtje erbij.

telkens weer een feestje om mijn pakket uit te pakken en de mooie wol te zien en te voelen.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn