Snelle en correcte levering met goede on mail begeleiding.

Gemakkelijke website, vlotte afhandeling.

Zeer late levering

Bestelling geplaatst op 21/11. Vandaag 6/12 nog steeds niets ontvangen.

Er was 1 artikel niet. Daar werd ik netjes over gebeld. De rest werd opgestuurd en het andere artikel na een aantal dagen nageleverd.

Helemaal prima!

Lekkere snelle levering! Ik hou ervan.

Kleuren wol zijn anders

De kleuren van de wol die ik besteld heb, zijn op de website echt anders. De bol terug sturen kost net zoveel als het kopen van een nieuwe bol...

ik heb mijn product als prima ervaren. lekker snelle levering.

Pakketje was vlot in huis. Mooie haakpakketjes en een bolletje sokkenwol

Produkt werd snel geleverd

Produkt eas niet op voorraad, werd door Hobbygiant al spoedig geleverd. Ik ben zeer tevreden

Producten niet op voorraad.

Hele slechte ervaring. Product was niet op voorraad en na twee weken had ik het nog niet ontvangen.

1ste bestellin

En die ging goed. Donderdags het magazine besteld en vrijdags ontvangen. Heb er wel een keer wol gekocht en werd vriendelijk geholpen door een verkoopsteren een hele grote keuze aan garens.

goede service

Ik had 3 bolletjes wol besteld, nu bleek dat 1 kleur er niet meer was. Dit werd meteen gecommuniceerd. Ik heb toen ergens anders deze 3 bollen besteld en mijn bestelling geannuleerd, dit was geen enkel probleem. Geld is snel teruggestort

Zeeeeeer dure verzendingskosten

Kon gewoon in een envelop in de brievenbus, toch bijna 8€ verzendingskosten moeten betalen voor wat DMC garen... nooit meer zal ik hier bestellen!

Super goed

Zeer vriendelijk, en behulpzaam zeer snelle levering als het op voorraad is. Anders bellen ze als het langer duurt.of een mailtje.

Gemak van bestellen en razendsnel verzenden

De website is erg overzichtelijk opgezet. Met het grootste gemak kunnen bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Diezelfde dag al een bevestiging van verzending ontvangen en op een ander adres laten afleveren. Ook weer een bevestiging van aflevering ontvangen.

Goede communicatie

5 artikelen besteld, mail gekregen dat ze er slechts 3 op voorraad hebben, en dat ze alles in één keer willen verzenden. Nog een beetje geduld dus.

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Helaas door omstandigheden verkeerde kleur bol geleverd gekregen. Mail gestuurd en dezelfde dag al contact dat ik een nieuwe bol opgestuurd kreeg in de goede kleur en de andere bol mocht ik houden. Top service!

Service en afhandeling erg goed.

Snelle levering en goede service

Mijn vragen werden online snel beantwoord en heb goed advies gekregen.

Precies wat ik bestel en vlot in huis

Zeer tevreden. Snel geleverd en goede kwaliteit

stipt en correct

stipt en correct

Ik heb mijn bestelling helemaal niet ontvangen

Ik heb een bestelling gedaan maar heb deze nog steeds niet ontvangen. Het zou opnieuw besteld worden maar na een week nog niet. De naam doet men eer aan, hobbyisten

Snelle levering en prachtige wol

Goede service !

Wat ik beb besteld is goed en een snelle levering. In een woord 👍

Iets langer moeten wachten dan normaal.

Jammer dat mijn bolletjes niet op voorraad waren en dat ik het daardoor niet mee naar huis kon nemen in Spanje en ik daardoor niet mijn kerstfiguurtjes kan maken.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn