Geweldig!

Mijn bestelde artikelen keurig verpakt, vlot binnen.

Toffe verpakte verzending.Duurzaam

Is ok

Uitstekende service

Ik werd gebeld omdat van 1 kleur garen niet voldoende op voorraad was. Bleek dat ik een fout had gemaakt. Nadat ik het uitgelegd had, heeft de mefewerker het juiste aantal bollen aangepast en het teveel betaalde geld op de bon geplakt en met het pakket mee verzonden. Super netjes verpakt.

Alles was netjes verpakt.

Correcte afhandeling

Na mijn bestelling kreeg ik al snel een mailtje dat men één van de bestelde artikelen niet op voorraad had en dat het dus even langer kon duren. Na een aantal dagen dus de vraag voor een beoordeling, waarop ik had geantwoord dat ik dat nog niet kon doen omdat mijn pakketje nog niet was gearriveerd. Binnen 10 minuten een telefoontje van de zaak en een vervangend artikel aangeboden, heel vriendelijk afgehandeld, blij mee! Een aanrader dus!

Zoals altijd perfect!

Zoals altijd een snelle en perfect verzorgde levering! Het uitgebreide assortiment maakt dat ik altijd vind wat ik nodig heb. Heerlijk om lekker rond te snuffelen op de website. Zo begint de voorpret gelijk.

Keurig, snel, en volgens afspraak geleverd.

Mijn bestelling van een breipakket is keurig, snel en volgens afspraak geleverd. Het pakket was goed verpakt. Kortom: tevreden.

Super !

Snelle levering erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Altijd mijn bestelling binnen de genoemde tijd, ontvangen

Snelle levering, goed produkt

Kokers zien er prima uit, ik gebruik ze niet voor breinaaldrn, maar om catheters mee te nemen op vakantir

Super snelle correcte levering

Heel snel.geleverd en precies wat ik wilde

Betrouwbaar en correcte levering, aanrader voor familie en kennissen Hartelijke groet,

Omdat de meeste winkels geen 17 bollen van 1 kleuren met hetzelfde kleurbad in voorraad hebben, duurt bestellen lang. Bij jullie niet. Alles in voorraad en de volgende dag in huis.

Vriendelijk en snel geleverd

Telefonisch contact gehad, zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Snel geleverd. Kwaliteit levering ook prima.

Goede service met mooie spullen

Ik ben gebeld omdat ik wat verkeerds had besteld, Vervolgens erg snel de spullen geleverd gekregen. Goede kwaliteit van de spullen. Zeer tevreden.

Super goed

Door Google kwam ik bij uw site. Super zo snel als mijn bestelling geleverd werd. Erg keurig verwerkt en ingepakt.

Snelle levering en een goed assortiment

Snelle levering en mooi product

Ik ben tevreden met het mooie product. Snelle levering!

alles was in orde en tijdig besteld

Beetje spijtig van de hoge verzendingskosten, waar de firma waarschijnlijk niets aan kan doen

Heel slecht

Boekje moet na besteld worden en als je dan een mail stuurt om te vragen hoe lang het nog duurt krijg je geen antwoord. Heb nu al 3 mails gezonden en geen antwoord

enorm slecht

bestelling komt veels te laat binnen, niet binnen het kader van de afgesproken levertijd helaas, beetje een tegenvaller.

Fijne telefonische hulp

Mijn bestelling gedaan, de dag er na kreeg ik een e-mail over één van de gekozen kleuren die uitverkocht was. Ik heb gebeld hierover en kreeg meteen advies over welke kleur matchend was met de andere kleuren (na overleg met een collega). Echt super!

Alles klopt kleur prijs en levering

Snelle levering en de kleuren van de wol komen goed overeen met de foto op de site. Meer dan genoeg keuze

Besteld, daarna snel in huis. Netjes verpakt. Tevreden!

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn