Wat je besteld krijg je geleverd.

Beloftes worden nagekomen

Ik heb 2 boeken besteld en had ze de volgende dag in huis, wat ook op de website beloofd werd.

geweldig

Ik heb breipennen en garen voor een trui besteld en dat is goed verpakt en op tijd geleverd. Het was geen enkel probleem om voor de zekerheid een bol bij te bestellen: de klantenservice heeft het prima opgelost. Volgende keer bestel ik weer bij de hobbygigant.

Goede en snelle levering.

De producten zijn goed en snel geleverd. Nog contact gehad, alles werd goed geregeld.

fijne website

Hele gemakkelijke site en snelle service.!

Besteld...twee dagen later al in huis! Super , want het is een geboortetegel om te borduren...en ik heb nog 8 weekjes de tijd🙈😄 Netjes verpakt . Ik ben tevreden!👍🏻

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb garen met een patroon besteld. Snel geleverd. Garen is van mooie kwaliteit, het patroon is nogal slordig geformuleerd. Dat is mijn punt ter verbetering.

Simpel,.snel.

Goede site, makkelijk, simpel en snel

Onduidelijkheid bij bestelling

Toen de bestelling afgerond én betaald was kreeg ik de melding dat niet al het bestelde op voorraad was (dat moet vlg mij vooraf gemeld worden). Vervolgens kreeg ik bij inloggen nog 2x die melding met telkens een ander product dat niet voorradig zou zijn. Daar baalde ik behoorlijk van, je bent dan niet zeker van het bestelde. Vervolgens komt de bestelling en is al het bestelde geleverd. Fijn natuurlijk maar ik houd niet van die om duidelijkheid.

goed en betrouwbaar

mijn bestelling gedaan en op tijd in huis goed verpakt .netjes geregeld

HEEL netjes ingepakt. Alles goed georganiseerd. Kwaliteit wol perfect.

Erg tevreden over HOBBYGIGANT !!!

Super netjes ingepakt !!! En ZENDING te volgen I.v.m bezorgen !!! Dus erg tevreden over Hobbygigant !!!

snelle verzending en goede service

Prima ervaring met Hobbygigant.nl, brei magazines lagen na 2 dagen al in de bus, goed verpakt en voorafgaande aan de bezorging een verzendmail ontvangen, goede service!!!

Goede site makkelijk te doen voor digibeet

De bestelling ging goed en vlot.

Vertrouwenwekkend

Mijn bestelling bleek bij nader inzien niet te leveren. Per ommegaande kreeg ik eerst telefoontje en aansluitend geld retour! Ik heb me geen moment ongerust gemaakt! Vriendelijk dank Jannie van der Mark

duidelijk en snel

Zag dat ik bollen te kort had, meteen besteld en prachtig op tijd binnen. Bollen van lyocell :)

klantvriendelijk

nabestelling vlot en korrekt geleverd

alles naar wens verlopen,

via distributie depot op de hoogte gebracht van vertraging in verkeer verder alles prima verlopen.

Heel snel de bestelde goederen ontvangen.

Vandaag besteld, morgen in huis. Netjes afgeleverd en goed verpakt.

Zeer goed, alles conform afspraak ontvangen en geregeld.

Zeer positief. Volop keus en goede voorlichting en service.

Prima service. Alles goed en op tijd ontvangen.

Prima service. Alle producten in goede staat ontvangen en binnen de gestelde termijn. Niets op aan te merken.

Teleurstellend

Ik had houten letters gekocht maar er was bij 1 letter een hele hoek af. Zat ook niet in de verpakking dus was al kapot in de doos gedaan. Zo hoort dacht niet dacht ik... het was een cadeau voor iemand met betrekking tot overlijden dus kon het ook niet meer omruilen maar was erg jammer...

Goeie service!

Ik kon mijn bestelling duidelijk vinden en bestellen.

Geweldige service en veel keuze!!

Via de internet in Duitsland besteld naar een adres in Nederland laten sturen. Geen probleem. Goede service en updates van Hobby-gigant. Ben zeer tevreden!!

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn