Netjes en snel geleverd.

Zocht naar kleine verfstiften voor modelbouw. Gevonden bij jullie, en snel geleverd. Netjes verpakt en heelhuids over. Als ze op zijn, bestel ik bij jullie nieuwe!

Gisteren besteld vandaag in huis. Helemaal goed.

goede levering en service

goede service en snelle levering

Transparant website en snelle levering.

Helemaal blij met mijn aankoop :) bestelling snel geleverd. Alles precies naar wens. Zeker om aanbevelen.

Het bestellen ging heel gemakkelijk en de bezorging was erg snel

Zie bovenstaande

Allen maar positief

Vlugge verzending, alle artikelen zoals verwacht.

Snelle bezorging en keurig ingepakt!

Ondanks de drukte in december is er snel geleverd! Ook de wol is mooi en de patronen zien er goed en duidelijk uit! Ik ben er zeer tevreden over. Met vriendelijke groet Florence!

Super service

Heel plezierig en snelle levering

Fijne webshop

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijden van de verschillende producten. hierdoor weet je waar je aan toe bent. En uiteindelijk kwam de bestelling toch nog heel snel binnen! Mooie wol ook.

Netjes verpakt, snel verzonden, goede website!

prima service

Bij vragen goed bereikbaar en problemen worden prima opgelost

Vlotte verwerking bestelling, goede berichtgeving omtrent de bestelling.

Goede producten die snel worden geleverd

Hobby Gigant heeft een groot assortiment waardoor ik bij hen steeds alles kan vinden. Ik heb al meerdere keren besteld en elke keer goede snelle levering. Echt een hele fijne webshop!

Snelle levering, en heel mooie en duurzame producten.

Uitstekend.

Prima geholpen

Pakket voldoet aan de verwachtingen

Ik kreeg netjes een mailtje dat 1 van de producten niet op voorraad was en dat de levertijd hierdoor langer was. Dat was fijn om van te voren al te weten. Wel had ik het een 10 gegeven als ze erbij gezet hadden dat de andere producten hierdoor ook vertraging hadden opgelopen en als ik tussendoor een berichtje had ontvangen met nieuwe indicatie, omdat ht toch langer duurde. Pakket zelf is helemaal volgens de website, geen klachten hierover. Al met al dus helemaal prima.

Geweldige service

Ik ben naar de brei en haak dagen in Zwolle geweest en kocht menig bolletje Novita wol. Helaas bleek ik 1 bol te weinig te hebben en belde met hobbygigant. Ik vroeg of er nog een bolletje was met hetzelfde verfbad en weldra was die er! Helemaal blij dat ze de moeite hebben genomen om na te kijken of deze wol er nog was in hetzelfde verfbad. Geweldige service dus!

Fijne winkel

Fijne webshop. Groot assortiment met mooie spullen, tegen een goede prijs. Snelle levering en goed verpakt. Aanrader.

Service!!

On line: snelle service Telefonisch: proberen op wat voor manier het probleem op te lossen. Geen bandje met tig keer toets dit of dat nr.... Persoonlijk, in de winkel, leuk en zinvol advies

snel geleverd

Prima kwaliteit breigaren en toebehoren. Breipatroon was goed, maar vond het zo nu en dan moeilijk te begrijpen, want geheel door mij kwam omdat ik nog nooit gebreid had van een patroon omschrijving. Her resultaat mocht erzijn.

Bestelling niet ontvangen en reageren ook niet op mailcontact

Enige wkn geleden een bestelling gedaan, nog steeds niets mogen ontvangen , daardoor contact met de klantenservice opgenomen, deze reageren niet op de mails.

Goed en snel geleverd, ben zeer tevreden.

Zal een volgende keer zo weer een bestelling plaatsen.

Uitstekende kwaliteit wol Juist advies qua aantal bollen er nodig zijn zodat je niet tekort komt Prijs kwaliteit:waaw !!!

Correct , duidelijk.

Goede service en je wordt op de hoogte gehouden als er oponthoud is met de levering!

Zeer goed, en een een groot assortiment.

Zeer goed, en een een groot assortiment. Snelle levering bij bestellingen. Mooie overzichtelijke winkel

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn