Goed product,snelle levering👍

Goed product ,snelle levering👍

Altijd goed

Heb er in de loop der jaren al heel wat bolletjes garen weggesleept, altijd goed. En als er eens iets verkeerd gaat of niet leverbaar is, wordt dat altijd netjes opgelost hoor.

Zeer slecht.

Ik ben nog steeds wachtende op het door mij bestelde materiaal.

Mijn pakket is prima aangekomen. Echt super. Ga zeker weer eens bestellen. Prachtige kwaliteit wol.

snel bericht dat voorwerp even later zou geleverd worden.

Voorwerp was niet meer in stock doch zou onmiddellijk bijbesteld worden. Hetgeen ook gebeurde en enkele dagen later hadden wij het voorwerp in huis.

Top!!

Vlotte verzending en goede service.

Snelle en goede service!!!

Ik kreeg mijn bestelling snel en zeer goed aangeleverd!!!

Goede hulp

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en via mailverkeer.

Snelle nette levering

Met veel zorg ingepakt

super, snelle levering

goed ervaring duidelijke site en snelle levering

Snelle levering en ruime keuze

Zeer goed geholpen via de telefoon!!!!!!!

??

Hele goede service

Mijn artikel hadden ze niet op voorraad en ze doen dan erg hun best om je te helpen

Gewelige snelle service

Ik had nog mooi bij jullie besteld de levering was snel bedankt

Supersnel geleverd, kon gelijk aan de slag, zeer tevreden

Vindt het fijn om bij de Hobbygiganr te bestellen. Snelle levering. Goede service.

Alles ging perfect van de bestelling t/m de levering. Goed en snel

Alles ging perfect van de bestelling t/m de levering. Goed en snel

goede kwaliteit en snel verzonden

na het bestellen duurde het maar 1 dag voor ik mijn bestelde product in huis had

Top aankoop

Lekker snel en correct verzonden. Kon door het product te kopen kreeg ik er een super leuk gratis sokken boek bij!😍

prima webwinkel

snelle levering en prachtige spullen

Goede en snelle levering

Geweldig klant vriendelijk

Ik kom al vanaf kinds af aan met mijn oma bij de hobbigigant... altijd weer een feestje als je naar binnen gaat... vriendelijke dames en heer natuurlijk. Via de webshop bestellen gaat ook perfect aangezien ik in Utrecht woon. Echt een goede service !!

Perfect geregeld en snelle levering.

Verliep prima allemaal

Goede levering kan in kleinere poesjes bestellen wand is erg prijzig nu kan ik toch mijn hobby uitoefenen

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn