Pluspunten
Zeer snelle levering en zoveel aanbod op hun site
Verbeterpuntengeen, was perfect
Pluspunten
Veel keus, voor een zachte prijs.
Pluspunten
zeer veel keus leuke prijzen makkelijk te bestellen en goed uitleg snelle levering
Pluspunten
prima levering op tijd bezorgd, brievenbuspost ; )
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betaling via afterpay en snelle regeling bij retourzending
Pluspunten
Betrouwbaar, vriendelijk, kennis van zaken
Pluspunten
Veel keuze. Prima prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
goede communicatie vervangkleur was mooi vlotte levering herbruikte dozen
Pluspunten
Lekkere snelle levering
Pluspunten
Makkelijke website, artikelen op voorraad, heldere uitleg, snelle levering.
zou het wel leuk vinden als er ook vanaf een zeker bedrag voor België een vrijstelling van transportkosten zou komen. Ik heb nu voor 86 euro besteld en de verzending bleef even hoog...
Pluspunten
Bij telefonisch contact zeer vriendelijke geholpen.
Pluspunten
Mooie snelle levering. Duidelijke website. Mooie prijzen!
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Top!!! De ene dag besteld en de andere al in huis. Keurig verpakt
Pluspunten
Een luisterend oor voor vragen over artikelen,wol, enz. Deze mensen gaan gelijk aan de slag om snel en netjes de zending te versturen.
VerbeterpuntenPrettige mensen, die zelf met tips komen.
Pluspunten
Ik ontving een email waarin werd aangegeven dat de levering iets langer zou kunnen duren. Toch ontving ik het pakket vrij snel. Goede communicatie en toch nog vrij snel geleverd. Top!
Pluspunten
Grote keuze, snelle levering, vriendelijk personeel
Pluspunten
Alleen maar positief. Goed verlopen. Netjes geleverd.
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn