Pluspunten
Ik vind de site lekker overzichtelijk. En de prijzen zijn prima, vergelijkbaar met anderen.
Pakket niet bezorgd wacht al heel lang geen respons
Pluspunten
Kleur niet op voorraad. Ik kreeg snel een mail of ik andere kleur wilde met suggestie erbij. Verkeerde naald geleverd. Dit was binnen teee dagen opgelost
Pluspunten
Jullie hebben tot nu toe alles wat ik nog heb voor opstartende bedrijfje!
VerbeterpuntenIk zou graag nog naai/borduurgaren zien.
Pluspunten
Prijstechnisch interessant!
VerbeterpuntenOp rekening betalen zou fijn zijn. Nu moeten we vooraf betalen. Voor een onderwijsinstelling is dit niet handig.
Pluspunten
Veel keuze
Verbeterpunten- ik kreeg wel te horen dat mijn pakje later was want niet op voorraad. Had graag een indicatie gehad van wanneer het wel zou komen. Al was het maar globaal. - Ik heb een borduurkussen besteld. Het was mij niet direct duidelijk dat de achterkant erbij moest worden besteld.
Van: <> Verzonden: Friday, March 15, 2019 3:17:14 PM Aan: Onderwerp: Hobbygigant order: 112370 Goedemiddag, helaas hebben wij de Linarte in kleur 045 niet op voorraad. Wij gaan deze bestellen en zullen u het pakket versturen bij binnenkomst van kleur 045. Onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groeten, Team Hobbygigant.
Pluspunten
snelle levering en precies wat ik verwachtte
Pluspunten
Top besteld en volgende dag in huis netjes verpakt.
Pluspunten
Ben zeer tevreden ben al heel lang bij dit bedrijf en altijd snelle levering mooie wol
VerbeterpuntenGeen verbetering punten voor mij mini truitjes hoedjes
Service en klantvriendelijkheid zijn uitermate slecht.
Pluspunten
Duidelijke website, gunstige prijs, zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle verzending, goede communicatie
Pluspunten
mooie kleuren en garen
Verbeterpuntensnelle levering
Pluspunten
Goeie snelle levering
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntenalleen waren de knoppen van de breinaalden na 1 dag er al af heb ze zelfvastgelijmd
Pluspunten
niet te duur
Pluspunten
Ben tevreden metde levering
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Pluspunten
VerbeterpuntenHet naleveren van een artikel duurt erg lang. Vervolgens al een maand niets meer gehoord.
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn