Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenIk zou het niet weten .
Pluspunten
Vriendelijke en correcte communicatie
Pluspunten
Ik heb dit bedrijf via Google gevonden en ik ben zeer tevreden over. Website is ook erg duidelijk en overzichtelijk.
Pluspunten
alles naar wens verlopen en het bestelde artikel is helemaal OK
Verbeterpuntenik was niet op de hoogte van dit bedrijf en kwam het tegen via internet. en toen de benodigde artikelen besteld ik zal zeker vaker de site bezoeken
Pluspunten
De snijmat was even niet leverbaar. Hobbygigant liet ons dit gelijk weten. Zij hebben de mat direct bij de leverancier besteld en binnen een paar dagen hadden wij de snijmat in huis. Communicatie is prima!
Pluspunten
Snelle service. Hergebruik inpakmateriaal
Pluspunten
Zeer snelle levering en vakkundige hulp aan de telefoon. Bovendien een bijzonder grote keus in alle materialen.
Verbeterpuntengeen enkele verbeterpunt.
Pluspunten
Supersnel geleverd!
Pluspunten
Great variety of yarn, great prices for the promotional yarn packages!
Pluspunten
Alles is helemaal goed gelopen. Er waren sommige problemen met de bedrijf die de levering deed maar na de contact met de klantenservice van Hobbygigant alles was snel opgelost. De maskers waren goed ingepakt en het was zoals ik verwacht!
VerbeterpuntenEen andere levering bedrijf vinden.
Pluspunten
Na een telefoontje was het voor mij duidelijk wat ik nodig had van het materiaal. Top het klopte precies.
Pluspunten
De snelheid waar mee het geleverd wordt, is snel en de betaling is ook zeer gemakkelijk.
Pluspunten
Snelle levering, prima!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima bedrijf
Pluspunten
Snelle levering en juiste materiaal
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website.
Verbeterpunten-
Oude Beekbergerweg 14