Pluspunten
Snel en netjes verstuurt
Pluspunten
Normaal gesproken tevreden
VerbeterpuntenHeb nog niets ontvangen!
Pluspunten
Mooi verpakt, snelle levering. Duidelijke website
Pluspunten
Indien niet voorradig word er gebeldsokken
Pluspunten
Vlotte, juiste levering volgens afspraak. Mooi assortiment !
Pluspunten
De producten zijn op tijd geleverd .
Verbeterpuntengeen mening
Pluspunten
Fijn telefonisch gesprek, vriendelijk en meedenkend!!!! Er was iets fout geleverd, dezelfde dag het goede artikel gestuurd.
Pluspunten
levering volgens afspraak.
Verbeterpuntenje moet voor een groot bedrag bestellen voordat de levering gratis wordt. Een veel groter bedrag dan andere webshops
Pluspunten
Veel keuze in garens
Pluspunten
Netjes ontvangen.
VerbeterpuntenJammer dat er bij het pakket niet gelijk een patroon bij zit. Geef dit duidelijker aan bij het bestellen.
Pluspunten
Goed communicatie, helpen op alle informatie te geven, vriendelijk mensen, prijs en goed kwaliteit! Ben zeer tevreden!!
Pluspunten
goede kwaliteit, assortiment en informatie
Verbeterpuntenhoe kan ik breiboeken doorbladeren? Hoe kan ik nieuwe wol bij bestellen en meteen van vorige bestelling resterende wol terug sturen?
Pluspunten
Snelle levering helaas is een gedeelte van de bestelling vandaag retour gezonden . De reden daarvan is dat het telpatroon wat in mijn bezit was meer aangaf als nodig was. Daar kwam ik tijdens het knopen achter.
Pluspunten
Snelle reactie op een vraag via de mail. Ze houden je op de hoogte en voor dat ik het wist kon ik het product bestellen en het werd nog snel bezorgd ook. Super!
communicatie, Na tel contact zouden er 8 op voorraad zijn en binnen 3 werkdagen geleverd worden. Dit bleek niet zo te zijn. Moesten nog van leverancier komen en er zijn er maar 7. Het is dat ik gebeld heb, anders waren ze nog steeds niet verstuurd. Ik wacht nu nog op de 8 hexagon letterbak. Enig idee wanneer die geleverd gaat worden.
Beste Margot, vervelend dat er een miscommunicatie was rondom de levering. Volgens onze informatie is de laatste letterbak bij je afgeleverd op 28-01. Klopt dit? Wat een leuk idee trouwens om de letterbakken als raamdecoratie in het kozijn te plaatsen..
Pluspunten
Alles prima in orde.
Pluspunten
Goede communicatie en vlotte levering
Pluspunten
De bolletjes vacuüm verpakt, scheelt veel verzendkosten
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snelle service, nette afhandeling van de order. Prima verpakt, en een leuke verassing bij je bestelling.
VerbeterpuntenJammer dat er verstuurd word met alleen gls, waardoor er in het weekend niet bezorg word.
Pluspunten
Na telefonische contact ,heb ik een staaltje stof op gestuurd naar .jullie ,en zo de goede kleur voor me uit gezocht. Top wie neemt zich die moeite nog tegenwoordig .
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn