Pluspunten
Veel keus en een hoop spullen
VerbeterpuntenDe nalevering van een product duurt wel wat lang vind ik, want ik heb het nog steeds niet binnen en ik wacht al een week
Sorry, voor het wachten. Esther en Richard zijn met de fabrikant in overleg om het zo snel mogelijk bezorgd te krijgen.
Pluspunten
Goede sortering
VerbeterpuntenNee
Kim en Rosan bedanken je voor de hoge beoordeling.
Pluspunten
Ik vond het een erg snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenGeen aanmerkingen
Graag gedaan
Pluspunten
Komt goed over, duidelijk.
Veel plezier met je project.
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt
VerbeterpuntenGeen
Hopelijk glijden de steken met deze stoppers niet meer van je naalden. Veel succes met het handwerken.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Een 10 als beoordeling!! Dank je wel
Pluspunten
gesproken met iemand die veel kennis van zaken had, heeft mij op de juiste producten gewezen. Snelle levering!!
Pluspunten
nette levering
VerbeterpuntenAls een product niet op voorraad is dan een berichtje naar de besteller zodat deze weet dat de levertijd langer kan zijn.
Pluspunten
snelle bezorging na de bestelling
Verbeterpuntenop de plaatjes niet goed te zien hoe klein /groot de bollen wol zijn. ze lijken groter als dat ze in het echt zijn reële foto's is beter
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede hulp gehad bij het uitzoeken van de wol
Pluspunten
Super snelle levering!!! Een klein hikupje want het patroon was niet mee geleverd maar dat was geen enkel probleem. Super snel opgelost!!
Pluspunten
Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen
Laat je op Facebook zien wat het geworden is? Groetjes van Kim
Pluspunten
Ben tevreden over de leveringen. Gaat altijd goed.
Verbeterpuntenn.v.t.
Je bent lekker bezig. Succes met het maken.
Het maken van Amigurumi blijft leuk! Krijg er zin in om dit weekend er ook weer mee aan de slag te gaan.
Je neefje zal blij zijn met het cadeau. Veel succes en plezier bij het maken.
Verbeterpunten?
Sokken maken is nog steeds een uitdaging. Ikzelf ben nu met drie naalden bezig. Met hoeveel naalden maak jij je sokken?
Welke tip heb je voor ons om een 10 te scoren?
Pluspunten
Goed en goed laten
VerbeterpuntenGeen
Kim en Richard vragen hoe zij een tien kunnen scoren.
Pluspunten
Heb scheepjes wol besteld blauw en ecru , ben een trui aan het breien voor onze kleindochter (23) ze komt 8 Okt. en hoop dat de trui dan af is. heerlijke wol , mijn zus stond versteld dat er nog scheepjes wol in de handel is, Nu zag ik ook Neveda. Dus ik heb weer wat te bekijken Tot de volgende bestelling.
Graga gedaan en wij hebben nog 62 andere merken garens op voorraad.
Is het gelukt? De camper zal nu stukken beter zitten. Vraagje: wat zijn verbetertips om een tien te kunnen krijgen?
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn