Pluspunten
Snelle levering en super goed verpakt
Graag gedaan en bedankt voor de mooie beoordeling
Pluspunten
Mooie wol gekocht, snelle levering.
je kleinkind zal trots zijn op zo'n creatieve oma.
Pluspunten
Het persoonlijke contact omtrent de bestelling.
Oeps, slechts een 6 als beoordeling? Welke tip heb je ter verbetering? Wij streven naar een hoge klant tevredenheid.
Pluspunten
Supersnel verzonden heel fijn
Ai, wat kunnen wij beter doen om een 10 te krijgen? Veel succes en plezier met het maken van de trui.
Pluspunten
super snelle levering
Verbeterpuntenzou niet weten
Blijde glimlach op mijn gezicht door het compliment
Dank voor de 8. Welke tip kan je ons geven om de service nog beter te doen?
Pluspunten
Fijne producten voor een goede prijs, dus ik bestel graag bij Hobbygigant. Snelle levereing ook.
Ben benieuwd wat wij moeten doen om dat ene extra puntje te krijgen. Veel succes met het maken van de knuffels
Pluspunten
Groot assortiment, vaak de goedkoopste prijzen. Materiaal is degelijk en duurzaam. Alles is goed verpakt en komt snel toe (ook in België).
VerbeterpuntenGeen.
Succes met je project. Wij leveren steeds meer naar Belgiê. Misschien moeten wij in Antwerpen een winkel openen. Heb je een tip waar wij dat het beste kunnen doen?
Pluspunten
snel en keurig geleverd.
Dank voor de mooie beoordeling. Ben er erg blij mee.
Veel plezier met het borduren. Wij helpen je graag.
Zijn de konijntjes goed gelukt? Dank voor de beoordeling. Motiveert ons om onze service steeds verder te verbeteren
Pluspunten
Topservice!!! En prima communicatie
Je bent ook een Top-klant die To-service verdient! Groetjes
Pluspunten
Tja, dat zeggen mijn sterretjes al, snelle levering, goede prijs
Al gekeken naar de najaarsgarens? Zit waarschijnlijk genoeg tussen die naar jouw smaak zijn. Groetjes en tot de volgende keer
Pluspunten
Goede communicatie, aardige mails. Niet alles op voorraad, maar dat kan ook eigenlijk niet verwacht worden. Mooie materialen.
Dank voor het begrip. Wij gana weer een extra ruimte erbij nemen om nog meer op voorraad te houden. Is je betere helft blij met de trui?
Pluspunten
Goed en gezellig geholpen
VerbeterpuntenAlleen als je wat bestel dat er niet is even een berichtje geven wanneer het verstuurt wordt.Als het betaalt is
Oeps, ik heb even nagekeken en en je email adres had een typefoutje. Vandaar dat je niet de standaard bevestigingsmails ontving. Bedankt voor je begrip.
Pluspunten
Snelle levering, netjes en goed verpakt
Verbeterpuntenweet ik niet
Kim is een beetje teleurgesteld. Wat had zij moeten doen om een 10 te krijgen?
Pluspunten
Snelle levering!
Succes met je project
Esther en Tamara zijn erg blij met je positieve beoordeling. Dank je.
Succes met je project en veel plezier met de kinderkilts
Dank je wel. Willeke is er blij met je compliment
Pluspunten
Meedenkend en adviserend
Graag gedaan. Je kleinkind zal blij zijn met zo'n lekker en leuk cadeau
Is de docent van je zoon zo'n thee leut? Veel plezier met het maken van de beschilderde theepot. Wat een origineel en persoonlijk cadeau.
Verkeerd adres daarom terug naar jullie bedrijf,toen netjes afgewerkt
Blij dat alles toch nog goed is gekomen. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
het was naar wens
Is het kleedje gelukt? Dank voor je positieve beoordeling. Doet mij goed.
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt.
Altijd leuk de TwenteWEEK. Veel plezier en succes
Oude Beekbergerweg 14