Pluspunten
Ik werd netjes gebeld dat van mijn bestelling niet meer voldoende bolletje garen waren en dat de twee bolletjes die nog wel in huis waren, van verschillende verfbaden zijn. Netjes overlegd met mij wat ik wilde, en van het bolletje dat niet op vorraad was het geld terug ontvangen.
Dank dat je ondanks de tegenslag zo positief reageert. Ben blij dat het naar tevredenheid is opgelost
Pluspunten
Heel snel
VerbeterpuntenDe port is duurder dan bij bestelling !
Helaas zijn de porto/bezorgkosten soms hoger dan de waarde van het product. Wij proberen elk half jaar een betaalbare, maar ook betrouwbare bezorgdienst te vinden. Helaas is dit de laagste prijs die wij konden krijgen.
Pluspunten
Snelle nette levering,niets op aan te merken
Is de sjaal af? Bedankt voor het compliment. Doet ons goed.
Dank je wel.
Pluspunten
Het is een goede kwaliteit garen voor niet al te veel geld. Goede reclame prijzen ook
VerbeterpuntenGa vooral zo door en ik zal vaker bestellen
Veel plezier met je nieuwe hobby. Knuffels maken is inderdaad verslavend. Stuur je ons een foto van het resultaat?
Pluspunten
Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd.
Veel succes en complimenten met je project
Pluspunten
correcte en vlugge levering
Verbeterpuntenmisschien nog een beetje meer uitleg bij de garens qua gebruik van naalden en het ideale stuk dat voor betreffende wol kan gebruikt worden vb : ideaal voor kousen of ideaal voor winterpull enz......
Bedankt voor de tip. Ik neem het op met onze tekstschrijvers. Kijken of zij het kunnen aanpassen in de site.
Pluspunten
Veel keus, snelle levering.
Verbeterpunten-
Bedankt voor je review. Vele plezier met je werkstuk
Pluspunten
Prijs en kwaliteit ; mijn nichtje had het mijn cadeau al en ik mocht het terugsturen, dank jullie wel!
groetjes aan je nichtje. Hopelijk is het een mooi handwerkstuk geworden
Pluspunten
Zeer goed uniek assortiment naaimachine naalden.
VerbeterpuntenIk vond het behoorlijk prijzig.
In het verleden hadden wij een goedkopere serie naalden, maar daar kregen wij regelmatig klachten over. (buigen, beschadiging van het werkstuk door snel stompwordende naald, etc) Wijzelf zijn de nieuwe naalden gaan gebruiken en ondanks de iets hogere prijs zijn wij er zeer tevreden over.
Pluspunten
Katoen moest besteld worden, daar kraag ik meteen bericht van.
Succes et het haken van de gordijntjes
Is je kleinzoon blij met de lappendeken?
Pluspunten
lage prijzen en groot aanbod
Verbeterpuntenhet duurde voor mijn gevoel vrij lang voordat het pakket verstuurd werd. op zich vind ik het niet erg om een paar dagen te wachten alleen weet ik graag vooraf wanneer ik het mag verwachten
Wat vervelend dat je moest wachten. In de kassapagina staat een indicatie van de leverdag, maar helaas kan het soms iets langer duren. Bijvoorbeeld PostNL bezorgt niet meer op maandag.
Dank voor het compliment
Is het gelukt? Wij zien graag ene foto van het resultaat
Pluspunten
Heel veel keuze!
VerbeterpuntenLagere verzendkosten.
Tja, verzendkosten blijft ene moeilijk punt. Wij kunnen de verzendkosten verlagen, maar dan moet de prijs van de producten omhoog. PostNL en GLS vragen nu al aan ons een hogere prij dan die wij in de website hanteren. Sorry, dat de proto kosten tegen vallen
Pluspunten
Heb via de site een vraag gesteld over het geleverde patroon en heb niet eens antwoord gekregen.
Dank voor het bericht. Het bleek dat het formulier op onze website defect was. Deze is gerepareerd door onze programmeur. Heel vervelend dat je er overlast van heb gehad. Sorry
Bedankt voor het compliment. Glimlach op ons gezicht
Pluspunten
Veel keus, redelijke prijzen, snel in huis.
Verbeterpunteneigenlijk mis ik wel een aardige attentie bij mijn bestellingen.
Dank voor de tip.
Pluspunten
de service was prima, mijn bestelling was uitverkocht en zij boden mij gelijk een alternatief
Succes met het maken van je poppenjurk
Pluspunten
Vriendelijke medewerksters
VerbeterpuntenIk heb hier op donderdagavond een bestelling geplaatst voor artikelen die op voorraad waren. Vrijdagochtend nog gebeld om een aanpassing te doen en toen werd er aangegeven dat het klaar lag voor verzending. Zaterdag niks ontvangen, maandag niks ontvangen en na diverse keren bellen bestelling uiteindelijk maar geannuleerd. Als er op de website staat op werkdagen voor 16u besteld morgen in huis, dan kan je niet als reden geven dat dat niet geld op de werkdag vrijdag omdat je bezorger niet bezorgd op zaterdag. Slechte en onduidelijke informatie. Ook werd er steeds gezegd dat mijn bestelling onderweg was maar bleef de status op klaarmaken voor verzending staan. Uiteindelijk nooit iets ontvangen. Bestelling geannuleerd en ook hier moest ik diverse keren over mailen. Jammer, maar nooit meer voor mij.
Oeps, vervelend dat je heb moeten wachten. PostNL bezorgt helaas niet op maandag (staat vermeld op de kassa-pagina). Het was echt de wet van Murphy "Als iets fout kan gaan dan gaat ook alles fout" Vervelend dat wij je niet goed genoeg hebben kunnen helpen. excuses.
Ik heb mijn bestelling geplaatst maar vermits ik niet thuis was kreeg ik het niet. Na mail contact kreeg ik het 1,5 week later. Bij ontvangst bleek mijn bestelling niet te kloppen en kreeg ik een andere kleur. Ik probeerde via mail contact op te nemen laar blijkt het adres niet te kloppen dat jullie erop zetten. Ben dus echt niet tevreden!
Sorry dat wij geen reactie van u krijgen. Wij willen het graag oplossen. Helaas reageert u niet.
Pluspunten
Supersnelle levering en goede kwaliteit
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn