Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, goede service en mooie producten
Pluspunten
Snelle levering,mooi product.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenKosten voor versturen wat hoog
Pluspunten
is goed.
Verbeterpuntengraag met post .nl verzending.
Pluspunten
wi zijn tevreden over aanbod!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Compleetheid en diversiteit van het productaanbod van hobbygigant. Schappelijke product prijzen.
VerbeterpuntenMisleidend over de verzendkosten. Op de site staat opvallend bovenaan gratis verzending in NL. Echter, bij bestelling wordt pas duidelijk dat dat alleen geldt vanaf een hoog bestelbedrag. Dit moet erbij staan direct op de site.
Pluspunten
Product makkelijk te vinden. Gemak van bestellen, snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
allemaal prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Groot assortiment en volop keus
Verbeterpuntenniets, alles is prima
Pluspunten
Een groot assortiment. Erg fijn!!
Pluspunten
Genoeg keuze.
VerbeterpuntenNiet zo heel snelle bezorging, kan volgens mij gewoon op de post (past door brievenbus) maar kwam pas dagen later aan. De bezorgkosten vond ik ook erg duur in relatie tot het gewicht wat ik heb besteld. Had met postzegels af gedaan kunnen worden, dat was niet zo duur.
goede afspraken maken met post nl want deze leveren slecht en dagen later dan op de site van jullie staat
Pluspunten
Artikel niet op voorrad, binnen een uur gebeld met een alternatief. Super goed geregeld.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Overzichtelijk; makkelijk bestellen; goede en snelle levering!
Pluspunten
Ze leveren uiteindelijk, hoop ik, iets wat ik elders niet kon vinden.
VerbeterpuntenVoorraadbeheer: als je iets aanbiedt op je website wil ik niet horen dat het door jullie nog besteld moet worden. Dan duurt dat nog eens langer dan jullie eerst zeggen. En dan hoor ik daar nog eens niets meer over. Wanneer kan ik het nog verwachten? Of ben ik nu geld kwijt zonder product?
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn