Pluspunten
Snelle nette levering
Pluspunten
Heel veel keuze en goede communicatie omtrent de levering
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over het product wat ik bij jullie heb gekocht.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Duidelijk overzicht van producten en prima prijs. Snelle service en geen gedoe:)
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
artikel bleek even niet in voorraad maar werd goed gecommuniceerd en is snel nagestuurd.
Pluspunten
bedrijf is op zondag gesloten!! graag houden zo. Makkelijk zoeken op de site.
Verbeterpuntenborduur garen is iets duurder dan bij andere verzendkosten vallen weer mee.
als er een bepaald artikel niet meer is misschien proberen de site up to date te houden. Maar van de andere kant ik heb een vervangend artikel aan geboden gekregen , maar niet gedaan het garen kon nog wel besteld worden.
Pluspunten
Wauw de bestelling om 16:30 besteld en aangegeven dat het zsm verzonden moest worden. De volgende dag al in huis!! Super tof! Bedankt!
Pluspunten
Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen dus wil mijn geld terug
Pluspunten
Zeer snelle service, ben dik tevreden over jullie.
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt. Heel tevreden.een omslahdoek voor mijn dochter en hij os af!!!
Pluspunten
Prima producten en snelle levering.
Pluspunten
Prachtige keuze en fijne hulp via de telefoon.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. overzichtelijke website
VerbeterpuntenIk ging er eigenlijk vanuit dat er glas of plexiglas o.i.d bij het fotolijstje zou zitten. Wat is immer een fotolijstje zonder glas. Nu heb ik zelf een stuk plexiglas gesneden om in het lijstje te doen, maar dat paste echt nog maar net. Ik had het fijn gevonden als zoiets op maat erbij zat.
Pluspunten
Snelle en nette levering
Pluspunten
Snelle levering, goed materiaal.
Pluspunten
waar blijft mijn nazending, ik ga 26 mei een maand op vakantie
Pluspunten
Prima producten, slechte bezorging
VerbeterpuntenNeem een andere pakketbezorger. Bij niet thuis wordt er geen niet-thuis kaartje door de bus gedaan
Pluspunten
Producten waren netjes verpakt en snel geleverd!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed kennis, vriendelijk, accuraat en behulpzaam.
VerbeterpuntenZou leuk zijn,, wanneer men er regelmatig iets koopt, dat er dan op de één of andere manier een korting wordt gegeven.
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn