Pluspunten
keurig verpakt en snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Levering zoals afgesproken
Pluspunten
ik ben zeer tevreden van de bestelling en de snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding, heel fijn de productinformatie.
VerbeterpuntenMeer producten voor mixed media projecten.
Pluspunten
Zoals uit mijn cijfers blijkt: snelle levering van producten met een prima prijs.
VerbeterpuntenZou er geen kunnen noemen.
Pluspunten
Als je iets besteld wordt het snel geleverd.En het is gemakkelijk om artikelen te zoeken.
VerbeterpuntenNiets .
Pluspunten
Vriendelijk en snel
VerbeterpuntenZoekfunctie oo website niet erg handig
Pluspunten
Snelle en nette levering.
VerbeterpuntenAls klant korting toekennen. De eerdere bollen had ik elders voor € 3,25 per stuk gekocht.
Pluspunten
Super service
Pluspunten
vlotte levering, fijne produkten
Pluspunten
Je bent er altijd welkom en je wordt goed behandeld.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie. Snel antwoord op vragen.
Pluspunten
Ben prima tevreden
VerbeterpuntenZou graag ook telefonisch kunnen bestellen
Pluspunten
het is perfect afgehandeld
Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenAnti slip spul gekocht voor pantoffels! Werkt niet! Laat los!
Pluspunten
juiste producten handige bestelsite snelle levering
Pluspunten
Duidelijke site, snelle leveing en lage verzendkosten door slimme vacuumverpakking, daardoor kunnen bolletjes wol gewoon door de brievenbus.
Pluspunten
VerbeterpuntenIs algemeen euvel can internetbestellingen de kleur geel kwam totaal niet overeen met de afbeelding op de website. Dat vond ik jammer
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas een product verkeerd gekregen. 2x gemaild maar geen reactie terug gehad. Dus niet meer van plan om in de toekomst hier wat te bestellen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn