Pluspunten
Vlotte afhandeling overzichtelijke site
De prijs is prima van het bestelde kleed, maar de levertijd is niet in orde. Zou max 2 weken zijn, maar is nog niet ontvangen 29 januari besteld en betaald. Nog niet ontvangen dus
Heel vervelend dat u niet snel geholpen bent. U heeft inderdaad lang gewacht. Ik biedt mijn excuses aan.
Pluspunten
Verbeterpuntenhad door de brievenbus gekund
Pluspunten
correctie levering en grote keuze
Pluspunten
ik zocht een breipatronen boek wat nergens meer te krijgen was en hier hadden ze het :)
Pluspunten
Snelle en correcte levering waarvoor dank!!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke productomschrijving
VerbeterpuntenMeer bekendheid genereren omdat er nergens meer winkels zijn waar deze producten te koop zijn.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
2 pakjes breinaalden in een doos van ca. 50 x 40 x 15 cm versturen naar het buitenland , moet denk ik toch wel efficiënter kunnen !
Pluspunten
Pluspunten
Snel, duidelijk, goed verpakt
Pluspunten
Bestelling vlot voorgenomen breiwerk af. Helaas zaten er bij 2 grijze bollen diverse aangeknoopte stukken Jammer dit omdat machine brei en dan een toer terug moet halen. Werd wel goed geholpen toen door een storing bij KPN niet betaald kon worden,
Verbeterpuntengeen idee.
Pluspunten
Werd telefonisch fantastisch goed verder geholpen. Levering is 2 dagen later al aangekomen. Vriendelijke mensen en super bediening.
Pluspunten
Denken met de klant mee
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zeer vriendelijke en meedenkende houding aan de telefoon; ik had nml een twijfel over het produkt en mocht het direct terugsturen opdat het de fabrikant gevraagd kon worden. Ik kreeg per ommegaande een nieuwe bol wol. Ik heb niet begrepen dat ik in het eindresultaat gekend wordt.
Pluspunten
Duidelijk. Goede spullen
Verbeterpuntenals het product (tijdelijk ) uitverkocht is dat aangeven voordat de bestelling afgerond wordt. Nu kreeg ik pas achteraf een mailtje dat het garen niet voorradig is.
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn