Pluspunten
Goede en snelle levering via de webshop.
VerbeterpuntenHeb de zelfde wol in de winkel besteld om een trui te breien,maar na 3 weken nog geen wol binnen.
Pluspunten
Ik werd uitermate vriendelijk te woord gestaan nadat ik belde met een vraag. De dame was erg behulpzaam. En ik ben blij met de snelheid en de geleverde producten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
vlugge levering
Verbeterpuntenprijs beetje aan de hoge kant
Pluspunten
Klantgericht en goede communicatie. Niet alles was snel leverbaar, maar ik kreeg de mogelijkheid om mijn bestelling te wijzigen en gedeeltelijk te annuleren.
Pluspunten
goede en correcte informatie via telefonische vraag.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
er ging wat mis omdat iets niet direkt leverbaar was, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd en dat het iets langer ging duren.
Verbeterpuntenzorgen dat de voorraad aangevuld is :)
Pluspunten
Ruime keuze in artikelen en snelle leveringen en altijd een leuk extraatje
Pluspunten
Het is een super leuke winkel met een nog leukere webshop. Ik heb de winkel regelmatig bezocht en de webshop heb ik sinds kort ontdekt. Het is zo positief dat ze zoveel haakpatronen hebben. Je hoeft niet een heel boek te kopen, maar gewoon een los haakpatroon bestellen.
VerbeterpuntenIk vind de prijs van de haakpatronen behoorlijk duur. Ik haak het 1x en verder niet. Misschien moet ik ze dan toch maar vaker haken om het bedrag wat redelijker te maken:-). De winkel kan ook wel iets vernieuwing gebruiken. Doe een keer een goeie verbouwing, heropen het feestelijk. Maar misschien zijn die plannen er al.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. uitstekend.
Pluspunten
perfecte levering! kon de andere dag gelijk met me project beginnen super!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levertijd en keurig verpakt
Pluspunten
Ik werd zeer goed geholpen. Beter kan niet. Zeer klantvriendelijk!
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
Snelle levertijd, veel keus, niet te duur.
Verbeterpuntenik zou zo graag ook meteen mijn roosjes, kant en lint willen kopen bij aankoop van mijn garen. Al meerdere keren aangegeven hoor.
Pluspunten
Snelle en correcte levering! Top!
Pluspunten
Alles goed
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling
VerbeterpuntenZo door gaan!
Pluspunten
Snelle levering en leuke extra's in de doos. Gemakkelijke website ook.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Ik had een gratis breipatroon besteld wat al heel snel in mijn mailbox verscheen. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en het is een duidelijk beschreven patroon. Dus mijn complimenten.
Pluspunten
Het product was op korte termijn niet in de gewenste kleur te leveren. Ze hebben telefonisch contact opgenomen om hierover te overleggen. Goed alternatief aangeboden.
VerbeterpuntenIets lagere verzendkosten
Oude Beekbergerweg 14