Muffe wol

Helaas stinkende wol ontvangen. Meerdere keren geprobeerd te bellen, contactformulier ingevuld, 4 emails gestuurd naar al hun verschillende adressen , en tot op heden geen reactie ontvangen.

heel goed

heel goed

Hele fijne ervaring

Via de website producten besteld. Helaas één kleur wol niet op voorraad. In de winkel werd de tijd genomen om de alternatieven te tonen en ik ben tevreden naar huis gegaan. Een hele fijne ervaring.

Mijn ervaring met Hobby Gigant heb ik als heel goed en prettig ervaren Mijn bestelling was prima verzorgd en bezorgd Mijn hartelijke dank hiervoor Met vriendelijke groet Adrie Nagtegaal-van Reenen

Na telefonisch overleg, goed luisterend naar mijn vraag, het artikel gevonden en meteen naar verzenden gestuurd. Tweede bestelling: het garen was duidelijk afgeprijsd voor black Fryday.

Kwaliteit valt tegen

De draad is zeer onregelmatig, soms gevaarlijk dun.... Het merk is: Bliss, Wool Addicts by Langyarns

Mooi prodct.

Snelle en nette bezorging.

Duidelijke communicatie

Mijn spulletjes waren niet allemaal tegelijk leverbaar. Daar kreeg ik bericht over en na een paar dagen wachten kreeg ik het allemaal in één keer opgestuurd. Het was goed verpakt ook!

Super snel bezorgd!

De ene dag besteld en de volgende dag thuis! Ook altijd even een persoonlijk berichtje erbij! Super!

Mooie kwaliteit

Badcape met borduurrand, washand en slabbetje gekocht voor mijn aanstaande 1e kleinkind. De kwaliteit van de spullen voelen zeer goed. Ook prima te borduren. Bestelling makkelijk geplaatst. Verzending via GLS. Hier moet je wel iets meer geduld voor hebben maar uiteindelijk met 3 dagen had ik de bestelling in huis.

Vlotte levering en duidelijke site

Duidelijke site met veel keuzes, vlotte levering. Houden zo!!

Supersnel geleverd

Mooie kwaliteit van de producten en supersnel geleverd!

Super snell, goede bezorging van fijn materiaal

Altijd prima.

Snelle verzending. Mogelijkheid tot ruilen of bijbestellen. Ruime keuze in de winkel en goede website. Vriendelijk en vakkundig personeel. Sinds mijn moeder is overleden kom ik nooit meer in Apeldoorn,dus ik mis de Beekbergse Wolhal daardoor.

Alles afgeleverd zoals gewenst zeer netjes Dankjewel Monique

Snelle en correcte service

Super webwinkel

Ik wilde iets nieuws proberen, namelijk sloffen breien en vilten, maar daar had ik vragen over, dus ik heb gebeld en heel vriendelijk te woord gestaan, maar ook is de bestelling echt lekker snel geleverd met een leuk presentje. Dus keep up the good work, zou ik zeggen!

Uitstekend!!

Hobby Gigant is een ruimdenkende winkel in handwerk artikelen maar vooral garen voor breien en haken. Een zeer ruim assortiment waarmee je vele kanten uit kunt. Mooie garens voor kleding en fijne garens van sokkenwol. Goed assortiment met accessoires voor bewerking van de garens. De website is volledig, overzichtelijk en uitgebreid, vooral ook met goede informatie. We komen er graag voor wol en om patronen te snuffelen :)

Goed.

Veel,verzorg, en vriendelijke bediening.

Ik bestel en heb het snel in huis.

Jammer dat niet altijd alles wat ik wil bestellen op voorraad is.

Wat we gekocht hebben is goed

Jullie assortiment is groot de service / bezorging is snel. En als er iets is geven jullie goede feedback.

snel binnen gekregen

Het pakje was goed verpakt en snel binnen.Het ziet er goed uit

Prima bezorgd

Mijn bestelling was binnen 2 dagen bezorgd en was goed te volgen via de link. Keurig verpakt en prima verzorgd.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn