Pluspunten
Geen bijzonderheden
VerbeterpuntenBij knooppakket graag de kleuren voor sorteren
Pluspunten
snel en vakkundig antwoord op mijn vragen per mail
Pluspunten
geen tot nu toe niets ontvangen?
Verbeterpuntenbestelling sturen:(
Excuses voor de vertraging. Er was een verkeerde vermelding. Deze is nu recht gezet. Excuses en alsnog veel plezier met uw project.
Pluspunten
Mooi materiaal
VerbeterpuntenWeet iemand ik niet
Pluspunten
Nette afhandeling nadat een deel van de bestelling niet leverbaar bleek. Vlotte terugbetaling.
VerbeterpuntenWaarom staat er een product op de website dat niet leverbaar is? Ik bestel en betaal en verheug me op het mooie garen. Had in een andere webwinkel bijpassende effen kleuren besteld die jullie niet leveren. En dan hebben jullie die bollen niet ......grrrrrrrrrrrrrrrrr. Dat moet toch meteen als ik wil bestellen in beeld komen: uitverkocht!
Pluspunten
De bolletjes wol van 50 gram waren in andere winkel niet op gewicht. Het personeel in dit bedrijf gaf me vanzelf al het gewenste gewicht per bolletje en wist me uit te leggen waarom andere winkels vaak niet voldoen aan het gewicht.
VerbeterpuntenZo door blijven gaan.
Pluspunten
Ruime selectie van producten
VerbeterpuntenSnellere levertijd aanbieden tegen betaling
Pluspunten
Zeer snel geleverd in België. Volgende dag al binnen, netjes verpakt.
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenGeen klachten
Pluspunten
Top bedrijf erg snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering,
Pluspunten
Absoluut geen klachten! Snelle levering en pakket ziet er verzorgt uit, prima, ga zo door!
Pluspunten
Het is helemaal geweldig bij jullie ook heel blij mee
Pluspunten
Pluspunten
Allemaal netjes geregeld.
Verbeterpunten?.
Pluspunten
Correcte levering, goede communicatie
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Pluspunten
Duidelijke website prima prijzen
Pluspunten
Zeer snel levertijd na betaling.
VerbeterpuntenGeen
Oude Beekbergerweg 14