Pluspunten
Snelle levering. Veel keuze.
Wilt het lukken met het maken van de pieten potjes? Alvast een leuk Sinterklaas feest toegewenst.
Pluspunten
VerbeterpuntenBestelling geplaatst voor het bedrijf en netjes bedrijfsgegevens en btw nummer doorgegeven (verplichte vrijstelling btw gezien we een bedrijf in belgie zijn). Resultaat: BTW werd aangerekend en factuur werd foutief opgemaakt zonder bedrijfsgegevens en zonder btw nummer. Factuur aanpassen en btw terugstorten willen ze niet doen met als finaal resultaat dat wij de factuur niet kunnen inboeken en dus privé de kosten mogen dragen! Duidelijk is de service zoals de naam, op hobby niveau!
He wat vervelend dat u zo ontevreden ben. Zoals besproken zou u uw email berichten nakijken, want na 4x toesturen blijkt u de gevragade info niet te kunnen vinden terwijl andere berichten wel bij u aankomen. Vreemde situatie. Wij helpen u graag.
Pluspunten
Wilt het lukken met de trui? Bedankt voor de positieve reactie
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenAls een order in bestelling is, in de gaten houden of er geleverd wordt en de klant hiervan op de hoogte brengen. Als de bepaalde wol niet meer geleverd wordt, de klant hierover informeren en zelf aanbieden om te order dan te annuleren en de betaling te restitueren.
Helaas lukte het niet om de gevraagde materialen na te leveren. Ook onze partners in het buitenland konden het ondanks toezeggingen niet naleveren. Heel verveledn dat u uw project niet kan maken. Sorry en excuses
Pluspunten
Goede afhandeling van de bestelling. Dat materiaal niet op voorraad was, is goed doorgegeven via de mail.
VerbeterpuntenDoorgeven hoe lang de levering op zich laat wachten.
Is je dochter blij met de jurk? Succes en graag tot de volgende keer. bedankt voor het begrip.
Pluspunten
enorme keuze
Verbeterpuntenbij grote bestellingen korting geven
Onze marges zijn laag waardoor korting geven helaas geen optie is. Wij proberen de prijzen laag te houden. Succes met je project
Pluspunten
Had teveel verzend kosten betaald, maar na 1 belletje terug gehad!!
Mooi project ben je mee bezig! Tof dat je dat voor je medemens over hebt. Succes en tot een volgende keer
beter aangeven of artikelen voorradig zijn zodat als het niet geleverd kan worden je geen geld overmaakt. 9 nov. besteld en nog steeds niet geleverd.
Voorraad blijft bij ons een lastig iets. Soms komt het voor dat gelijktijdig in de winkel als op het web het gewenste materiaal verkocht is. Onze automatisering houdt deze snelheid af en toe niet bij. Aanpassen is echter zo kostbaar dat wij het momenteel niet kunnen verantwoorden. Vervelend dat jij er overlast van hebt. Wij proberen het te verbeteren.
Pluspunten
Veel keuze, goed overzicht,mooie website
VerbeterpuntenLaat de koper weten als er iets niet op voorraad is en het later geleverd wordt. Omdat er op de website staat voor.........besteld volgende dag geleverd. Nu zelf gemaild wel direct reactie gekregen.
Succes met het maken van de wedstrijdbekers. Sorry voor de voorraad fout
Pluspunten
netjes afgehandeld
Is het vest al klaar? bedankt voor de 9.
Succes met het beschilderen van het bankje
Pluspunten
Wat moeten wij doen om een 10 te krijgen? Veel plezier met de knutsel club. Stuur ons een keer ene foto van wat je gemaakt hebt
Pluspunten
Helpen zeer vriendelijk. Hebben echt verstand van wat zij verkopen. aanrader
VerbeterpuntenIk had het liever dezelfde dag ontvangen. Kan niet wachten
Vol verwachting klopt ons hart. Wat ga je maken voor de kerst? Bedankt voor de 10
Is de training goed verlopen? Vele plezier toegewenst
Pluspunten
Duidelijk, snelle service
Verbeterpuntenn.v.t
Beetje teleurgesteld dat wij maar een 8 krijgen. Wij doen volgende keer nog meer onze best.
Pluspunten
Ik had een uitgebreide keuze van de soorten en kleuren sokkenwol.
Verbeterpunten?
Heeft uw man de sokken al aan? bedankt voor de 10
Pluspunten
makelijk bestellen en snelle levering
Graga tips hoe wij van een 8 een 10 kunnen maken. wat zijn de verbetertips?
Pluspunten
1 product niet op voorraad, kreeg netjes email hierover. Bestelling werd direct verzonden nadat alles binnen was.
Alvast een prettige sinterklaasavond gewenst. Denk dat je zoon blij is met de foamklei
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie
Verbeterpuntengaarne zou ik zakjes tijd willen kopen maar bij u helaas ook niet in het assortiment...
Is je vriendin blij met de sjaal? Dank voor de 10
Tja, wij zijn niet de goedkoopste, maar toch bedankt voor de 8.
Pluspunten
er is enorm veel keus,en een snelle levering
Verbeterpuntenweet ik niet
Is het wandkleed mooi geworden? Bedankt voor de 9
Heeft je kleinzoon de trui al aan of wordt het een sinterklaas cadeau?
Pluspunten
Geen idee
VerbeterpuntenEcht niet meer van deze tijd dat als je iets besteld en er goed voor moet betalen, het zo lang duurt. Woensdag besteld en nog steeds niets binnen. Tegenwoordig is het bestellen en de volgende dag in huis bij de meeste bedrijven
Oeps, u heeft zelf gekozen voor de targe verzendoptie. Daarbij stond aangegeven dat die methode 3 tot 5 dagen duurt. Mocht u het binnen een dag willen ontvangen kies dan aub volgend keer voor de standaard verzendoptie van 1 dag.
Pluspunten
Prima bedrijf goed assortiment.
Alles goed in de kinderopvang? Zijn zij blij met de materialen?
Lukt het om de jas te maken? Veel plezier, ze zal er blij mee zijn.
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn