Pluspunten
Prijs bij dit bedrijf beter dan bij anderen
VerbeterpuntenNiet standaad op pakketpost zetten, dat is nogal duur en schrikt mensen af. Dit product paste prima door de brievenbus.
Pluspunten
Ik ben zo blij met Hobbygigant. Ik was de wikkel kwijt van de wol, ik bel op, samen zoeken we ernaar, en ik heb precies de bol wol die ik nodig had! Mijn complimenten voor het helpen!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, veel producten en personeel die weet waar ze over praat. Heel fijn!
Verbeterpunten—
Pluspunten
Door eigen fout verkeerd bezorgd..maar netjes gebeld en afgehandeld..Ben erg tevreden
Pluspunten
Goede prijs kwaliteitsverhouding
VerbeterpuntenVriendelijk persoon met kennis van zaken aan de telefoon.
Pluspunten
vlug geleverd
Pluspunten
Prima, goede prijs-kwaliteit verhouding. Deskundige hulp bij beantwoording van vragen. Hele goede website!
VerbeterpuntenDe winkel vertoont een enigszins rommelige indruk.
Pluspunten
Flexibiliteit en communicatie met de klant
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling makkelijk afgehandeld en op tijd geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en goed mail contact.
VerbeterpuntenDe retourkosten niet alleen bij de klant neerleggen. Dit heeft mij weerhouden om te ruilen .
Pluspunten
Eigenlijk altijd alles wel op voorraad, kennis van zaken en snelle verzending.
Pluspunten
snelle correcte levering jullie nemen contact op als een product er niet meer is
Pluspunten
Na mijn melding via e-mail werd ik netjes nog gebeld of het klopten dat de haaknaalden weer terug kwamen.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site, ruime keuze, prijs <-> kwaliteit
VerbeterpuntenHoge verzendingskosten (bij vele andere sites is verzending gratis boven een bepaald aankoopbedrag), ik vind het vervelend dat het pakje bij mijn buren wordt afgeleverd als ik zelf niet thuis ben (ik zou het liever zelf op het postkantoor gaan afhalen), mijn bestelling was niet volledig en ik werd niet op de hoogte gesteld van wanneer de rest nagestuurd zal worden wat jammer is aangezien het om een boek van Phildar gaat en het garen dat ik besteld heb is om de modellen uit dit boek te maken.
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn