Pluspunten
Zoals de naam al doet vermoeden, een hobby gigant dus, waar je voor alles en nog wat terecht kunt! Kom je ergens niet uit? Vragen is vrij, men zoekt voor een passende oplossing!
VerbeterpuntenZou ik zo direct niet weten!
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website
VerbeterpuntenMomenteel zou ik niks weten
Pluspunten
snelle service!
Pluspunten
lekker snel en een leuke handgeschreven advies erbij ontvangen. erg leuk om dit te ontvangen
VerbeterpuntenOp mijn mobieltje was het niet super snel zoeken. Kan ook aan mijn abonnement liggen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel keuze, goede kwaliteit, goede prijsverhoudingen en leuke acties
VerbeterpuntenMisschien snellere levering aanbieden
Pluspunten
snelle antwoorden op je vragen en goede afhandeling.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik heb direct mijn haakpatroon ontvangen via de mail
Pluspunten
Bestelling snel en in goede staat ontvangen.
VerbeterpuntenTrack en trace code volgen werkte niet. Jammer.
Pluspunten
Gaat vlot goede kwaliteit prima.
verpakking kon veel kleiner. het paste makkelijk door de brievenbus
geen
Pluspunten
Telefonisch iets anders kunnen uitzoeken
VerbeterpuntenGelijk aangeven als jets uitverkocht is. Nu werd dit pas na twee dagen duidelijk
Pluspunten
Reageren snel op e-mail
VerbeterpuntenKosten voor verzenden lager maken
Pluspunten
Prima levering en snel
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie taverne bestelling
Pluspunten
groot aanbod ruime keuze
Oude Beekbergerweg 14
7331HL Apeldoorn