Pluspunten

Zoeken altijd naar het zelfde verfbad en het bolletje vacuüm verpakt is gewoon geniaal! Scheelt verzendkosten voor beide zijden!

Pluspunten

Werd gebeld dat er iets niet voorradig was en werd netjes nageleverd Updates over voortgang van bestelling

Pluspunten

Vlotte levering. Na een klacht van mijn kant ben ik gebeld en heb uitleg gekregen

Hoewel ik gebeld ben als reactie op mijn klacht vind ik eigenlijk dat als een klacht reëel is, zoals in mijn geval, er eigenlijk wel iets tegenover kan staan. Ik heb een hele serie haaknaalden gekocht. Wordt op Internet aangegeven dat deze van staal zijn. De haaknaalden boven nr. 2,5 zijn echter van lichtmetaal waardoor ik de rest van de naalden eigenlijk voor niets heb gekocht. Ik kon ze wel terugdoen, maar ben dan natuurlijk ook nog eens portokosten kwijt.

Pluspunten

Website is toegankelijk voor mensen met een visuele beperking.. Heel netjes!

Maak de website nog toegankelijker door er een reader aan te koppelen. Dit haalt alle reclame en foto's weg en maakt alleen de tekst zichtbaar. Mensen zoals ik die blind zijn maken toch geen gebruik van reclame afbeeldingen en foto's. Een persoon die goed ziend is, zal de reader niet gebruiken.

Pluspunten

snel geregeld

geen

Pluspunten

Service is altijd goed, ze doen wat ze beloven!

Geen, ik heb nog geen verbeterpunten kunnen vinden. Site is overzichtelijk.

Pluspunten

Klantvriendelijk, bestelling keurig verpakt en de keuze van verpakking en verzending.

Misschien een iets snellere levering. Mits dat niet de zorg en aandacht voor een bestelling in de weg staat.

Pluspunten

Snelle correcte levering. Overzichtelijke website.

Vermoedelijk is er een storing geweest, omdat in eerste instantie mijn verlanglijst met behoorlijke bestelling verdwenen was. Heb dit opnieuw moeten invoeren. Verlanglijst in enkele klikken omzetten naar bestelling bleek daarna niet mogelijk, moest per stuk gedaan worden.

Pluspunten

Snelle levering.....

Pluspunten

Leuke ontwerpen!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering!!

Pluspunten

De bestelling wordt snel verwerkt. Je krijgt altijd een persoonlijk dank je wel van de verzender.

Een tip: Voor slechtzienden is het prettig als de pagina niet zo snel verwisseld met die wissel schermen. Ik weet dat dit de nieuwe trent is, maar misschien kan er iemand beginnen om te kijken of het voor slechtzienden verbeterd kan worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Zeer, snelle levering. Zie verbeterpunt: Toen ik hierover belde was degene erg vriendelijk, en bevestigde ook dat het zo was. Gaf zelf aan dat het probleem bij hun lag, en me niet schuldig hoefde te voelen.Dit stelde mij zeer gerust. En ik voel het nou ook zo.

Ik had een aantal haakpatronen besteld, en aangegeven dat ik via een overschrijving zou betalen. Maar na een aantal dagen kreeg ik al het patroon toegestuurd via de mail. Terwijl deze nog niet was betaald. Daar moet volgens mij beter op gelet worden. Ik heb zelf de overschrijving van de week terug gehad, want ik had geen handtekening gezet. Maar het komt er aan. Ik voel me nog schuldiger.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit wol. Er is gebeld over een kleur die op was, voor een andere suggestie. Een zeer positief punt.

Ik ben zeer tevreden. ik kan niks verzinnen

Pluspunten

Snelle levering, veel keus

Persoonlijk vind ik de site wat teveel, onoverzichtelijk

Pluspunten

snelle levering,uitgereid asortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en eenvoud van bestellen

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Aandacht voor de verpakking/verzending.......meestal snelle levering

misschien assortiment uitbreiden met genoemd onder hobbyproducten?....

Pluspunten

Vriendelijk en snelle service

Betere track en trace code geven. Bij de laatste bestelling heb ik hem niet gehad.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn