Pluspunten

Snelheid van bezorgen. Veel keus goede prijzen. Ik vond het leuk dat de wol vacuüm verpakt kon worden zodat er minder verzendkosten waren en het door de brievenbus kon.

Pluspunten

zeer snelle levering, makkelijke site, aangename prijzen

geen

Pluspunten

Groot assortiment Hele snelle service

N.v.t.

Pluspunten

Snel en netjes cerpakt

Pluspunten

Up to date houden van de klant over de zending. 1 product was niet op voorraad, ze hebben meermaals contact gehad met mij. Vandaag is de rest van de zending afgeleverd en tot mij verrassing meer dan alleen mijn bestelde product. Ook allemaal leuke boekjes!

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes ingepakt en afgeleverd bij de buren. Mooie variatie van verschillende hobbyproducten in één webshop.

De zoekfunctie in de webwinkel vind ik niet heel gebruiksvriendelijk en werkt ook heel traag. Als ik wil zoeken op naalddikte van garen dan kan ik geen andere zoekoptie erbij aanklikken. De levering was overigens pas na drie dagen, dat vond ik een beetje lang duren. Het artikel dat als cadeautje bedoeld was heb ik dus niet op tijd ontvangen.

Pluspunten

geen

geen

Pluspunten

mijn product phildar breiboek, was goed en netjes aangekomen bvd marjo

---------

Pluspunten

Snelle leverin,goede afhandeling

Kan ik zo niet bedenken,...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Webwinkel ziet er leuk uit

Overzicht houden . Ook op de site. Wat er gebeurd met u bestelling. Want klopt voor geen meter. Ik heb 2 week op pakket gewacht. En nooit ontvangen blijkt dat er een bol niet op voorraad is. Persooneel aan de telefoon lopen bij elkaar langs. De 1 zegt is verzonden. En de andere dat kan niet.

Pluspunten

goed gesorteerd en snelle levering

Pluspunten

Snelle service en afhandeling. goede communicatie m.b.t. geplaatste order

Wat een tip zou kunnen zijn is dat er in Nederland heel weinig boeken in het Nederlands zijn over beelden houtsnijden. Mijn man is al overal aan het kijken googelen geweest maar het is praktisch allemaal Engelstalig.

Pluspunten

Overzichtelijke webshop met een enorme verscheidenheid aan producten. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling, levering is altijd zeer snel, service is perfect. Echt een aanrader.

De website is zo nu en dan wat traag en kan wat druk ogen door de items in de sidebar en header.

Weet ik niet

Pluspunten

Service is prima,snelle reacties op mails en uitstekende berichten over de verzending.

Het zou prettig zijn als je niet alleen kunt volgen hoe de verzending verloopt,maar dat het tijdstip van aflevering ook vermeld wordt.Nu moet je ervoor zorgen dat je de hele dag in huis bent.Als je de dag voor de levering niet je mails leest en dus ook niet voor 24 uur reageert zit er niets anders op dan thuisblijven.Andere besteldiensten geven tijdstippen door en dan komen ze ook.Een tip andere bezorgdienst kiezen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima. Bestelling verliep heel soepel

Pluspunten

Prima website bestelling word snel geleverd op de factuur staat altijd een leuk woordje.

Ga zo door met jullie goede website.

Pluspunten

Snelle levering, leuk met de persoonlijk geschreven tekst.

Pluspunten

Ruime voorraad en snelle levering. Duidelijke website. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden, nette prijzen, snelle levering

Pluspunten

Als een bestelling niet leverbaar is denken ze actief mee om een alternatief te vinden. Zeer klantvriendelijk dus.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Status van de bestelling Bestelformulier ontvangen JA Betaling ontvangen JA Bestelling is ingepakt Neen

Pluspunten

Pluspunten

goed over zicht van de site en uitgebreide colectie

nee

Pluspunten

De manier hoe ik terwoord werd gestaan per tel.was hartelijk...... Zeer behulpzaam...... Mijn handwerkpakket was keurig verpakt...... en er werd mijn nog succes gewenst.

De afstand is even te ver.......om er een oordeel over te geven.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn