Pluspunten

Makkelijk website om te kopen, en bijzonder prettig dat je een email ontvangt als het verstuurd is, je hoeft niet steeds naar de website om te controleren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd gebeld toen er een verandering in de.bezorging kwam.

In mijn mail kreeg ik op een gegeven moment een bericht dat het pakket opgestuurd was. Kort daarna werd ik gebeld dat het niet op voorraad was en het eerst besteld moest worden. De mail wekte eerst een andere indruk,bezorgde me een kleine teleurstelling.

Pluspunten

Snelle reactie & snelle levering. Website is netjes & persoonlijk!

Het uiterlijk van de formulieren & e-mails. Het sluit nu niet aan bij de website & service.

Pluspunten

Snelle levering en goed betaalbaar!

Pluspunten

Goede website kon makkelijk vinden wat ik zocht voor een goede prijs. Ik zal zeker als dat nodig is weer wat bij de Hobbygigant bestellen

Ga zo door .

Pluspunten

Service

Directe voorraad kunnen zien op de site

Pluspunten

Je wordt goed geholpen. Waarschuwen ook onmiddellijk als een product vertraging heeft.Zowel via email als telefonisch

Nee. Vind ze super

Pluspunten

op de eerste plaats 'n vlotte verzending. ben goed tevreden over mijn aankoop. ik ben al druk bezig met mijn werkstuk.

geen sugestie

Pluspunten

Ze hebben veel en denken met je mee, heel vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

heel stipt met levering ,goede informatie altijd genoeg producten in huis

geen ben een tevreden klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Ik had niet in de gaten dat jullie verbonden waren met de wolhal in Apeldoorn.Daar woon ik 10 min. fietsen vandaan Als dit op de site had gestaan had ik mijn bestelling daar misschien kunnen kopen en had ik verzendkosten uitgespaard.

Pluspunten

Erg veel keus

Meer advies geven aan de klant

Pluspunten

Duidelijke website, goede afhandeling

Na de melding dat de zending was ingepakt kreeg ik geen verdere meldingen meer.

Pluspunten

Makkelijk zoeken op de site, zo nodig krijg je gratis advies. Snelle bezorging: Prima zaak dit.

Niet

Pluspunten

Hobbygigant doet wat we kunnen lezen op hun site!

Pluspunten

Gewoon een hele goede service en een goede afhandeling en qua betaling ook soepel verlopen. ik ga hier zeker nog een keer spullen bestellen voor pixelhobby. ik zou dit bedrijf ook aanraden bij anderen

op dit moment gewoon een super site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, correct, na een foutje gratis herstel

De DMC borduurzijde is erg lastig te bestellen. De nummering is wellicht wel correct volgens DMC maar voor de gebruiker niet logisch.

Pluspunten

kwam jullie bedrijf tegen omdat ik bepaalde wol zocht en heb gevonden. snelle reactie en snelle levering. supper.

geen, gewoon tevreden.

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Heb nog maar een keer een bestelling gedaan, maar is wel goed bevallen.

Pluspunten

Snel, duidelijk, gumstige prijzen, duidelijke communicatie.

Pluspunten

Eerste kennismaking met hobbygigant , ik ben heel tevreden over de service ondanks dat de aankoop uiteindelijk niet door kon gaan . Heel correcte dame , ik keer zeker terug !

Moest het technisch mogelijk zijn zou het handig zijn dat je niet meer kan bestellen dan de stock .

Pluspunten

Zeer vlotte, duidelijke service. Telefonische zeer vriendelijk en behulpzaam. Overzichtelijke duidelijke webpagina.

Kleinigheidje (voor een ander misschien vanzelfsprekend): Bij verzending als pakketje wordt door het desbetreffende bedrijf aangegeven hoe de staat van versturing is. Misschien even een kleine opmerking op de webpagina dat bij verzending als brief (vacuüm) er dus geen bericht komt hoever de staat van verzending is.

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijk

Pluspunten

Snel en betrouwbaar! Binnen een week had ik mijn bestelling binnen.

Geen.

Pluspunten

Keurig verpakt pakket die snel verzonden is !!

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn