MTV

Pluspunten

vlugge levering

Pluspunten

! Snelle levering

Verpakken

Pluspunten

alles vlug geregeld

Pluspunten

ze belden me op wat ze moesten doen omdat niet alles op voorraad was. ik heb de bestelling laten komen en het restant werd nagezonden!

duidelijker aangeven met welke vervoerder het verzonden wordt. ik had voor TNT gekozen, maar het kwam via GLS

Pluspunten

duidelijke site heel veel keus en snelle bezorging. ik vind het ook leuk als je de spullen onvangt en er onder aan de papieren staat geschreven heel veel succes Jannie. ondanks webwinkel toch een beetje persoonlijkheid.

Die heb ik niet

Pluspunten

Duidelijke site vlotte levering

Pluspunten

snelle afwerking

2 sterren: slechter dan verwacht

de online verkoop en winkel beter op elkaar afstemmmen, zodat je geen nee krijgt als er nog 1 op de online versie staat en je de aankoop al besteld en betaald heb.

Pluspunten

ruime keuze, duidelijke website snelle levering, goede communicatie over afhandeling bestelling

Pluspunten

goede prijs snelle service

Pluspunten

Snelle en goede service

geen

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering

Ik had laatst een garen met een glitterdraadje besteld (GB-wolle Balkonigin). Op de foto stond dat er een goud draadje in zat, maar dat bleek een regenboogdraadje te zijn. Nou maakt mij dat niet uit, ik vind het allebei mooi, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen daar misschien anders over denken. Wat ik in dit geval als verbeterpunt zou willen noemen, is dat de omschrijving en foto van het artikel overeen moeten komen met het daadwerkelijke product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Feedback was heel goed

Stockbeschikbaarheid was niet up to date waardoor ik nog steeds op mijn wol wacht.

Pluspunten

zeer snelle levering en reactie als er iets niet klopt b.v doordat iets niet voorradig is.

is het ook mogelijk dat jullie knopen in het assortiment opnemen?

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Op dit moment geen verbeterpunten

Pluspunten

Razend snelle levering, fijne en zeer snelle communicatie, deskundigheid, top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel vriendelijk

Weet te weinig over het bedrijf na 1 bestelling.

Pluspunten

Snelle persoonlijke reacties op bestellingen

Pluspunten

Duidelijke website, goede voorlichting over gang van zaken rondom een bestelling.

Pluspunten

Pluspunten

snelle en keurige afhandeling

geen

Pluspunten

Ik ben zeer te spreken over Hobbygigant.nl. Toen ik mijn bestelling 's avonds had geplaatst, kreeg ik de volgende ochtend al direct bericht dat de producten waren ingepakt. Diezelfde dag werd het opgepikt door de bezorger, en de dag erna kon ik al genieten van mijn aankopen! Echt een top bedrijf, dat ik zeker aanraad aan anderen. De goede puntjes op een rij: - hele snelle levering - goede kwaliteit producten - producten zijn correct die geleverd worden - duidelijke communicatie via de email over de voortgang van de bestelling.

Het enige wat ik kan bedenken is dat het assortiment wellicht uitgebreid zou kunnen worden. Ik was bijv. op zoek naar haaknaalden van Lana Grossa en kon alleen een etui kopen, en geen lossen naalden. Ook wilde ik Stylecraft special DK garen kopen, maar die heeft hobbygigant (momenteel) niet in het assortiment. Buiten dat, echt een top website met veel keus en hele goede service!

Pluspunten

Reageer gelijk op email,duidelijke antwoorden,levering snel

Sorry vind de bezorgkosten beetje hoog

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn