Pluspunten

mijn breiwinkeltje koin niet meer aan het garen komen waar ik mee bezig was. naa wat googglen kwam ik op uw website terecht. en wonder boven wonder kreeg ik hetzelfde verfbad als waar ik mee bezig was. ik vind het goed en degelijk ingepakt. het past precies door de brievenbus.

Pluspunten

Snelle en ccorrette levering. Goed emailcontàct over de bestelling en levering... zonder problemen worden eventuele fouten hersteld. Ruime keuze op een goed overzichtelijke webpagina.

Goede afspraken met bezorgdiest maken.

Pluspunten

Zeer snelle service

Geen, alles was perfect

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en een overzichtelijke site.

Ik kan er zo geen bedenken. Top site, top service, niks teklagen!

Pluspunten

De webwinkel werkt erg gemakkelijk ,veel produkten,veel keuze. De levering gaat ook erg snel.Ik had zaterdags garen besteld en maandags was het er al.Prima.Ik had de eerste keer te weinig besteld ,maar het garen was er nog volop,dus de tweede keer besteld ging ook snel.Ga zo door!

Pluspunten

Zeer behulpzaam, snelle levering, nette producten. Ik belde om te vragen of het product dat ik wilde op voorraad was, want ik had het na drie dagen al nodig. Voorraad ruimschoots, was het antwoord, en voor de zekerheid liep mevrouw nog even het magazijn in om mij 100% zekerheid te geven. Vervolgens kon ik zomaar op rekening kopen en had ik het de volgende dag, voor een prikkie, al in huis. Helemaal top. Volgende keer shop ik weer in deze winkel

Pluspunten

snelle verzending, goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd en eerlijk advies

Pluspunten

snelle bezorging. prettig via de bank geld overmaken. kan zelf geen gebruik maken van ideal

geen tips

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Sorry, die heb ik eigenlijk niet. Ben erg tevreden.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke informatie wat ik betreft de levering kon verwachten

Geen, het was goed zo! Aangezien ik een particulier ben vul ik de laatste vraag even hier in: ik heb hobbygigant inmiddels aanbevolen bij collega quilters en breisters in mijn omgeving

Pluspunten

Ben erg tevreden over de verzending. Netjes ingepakt en tegen redelijke verzendkosten. Vacuum is een zeer goede opolossing mits je het zo snel mogelijk uitpakt en inde normale vorm probeert terug te krijgen.

Pluspunten

goede service vlotte afhandeling

weet niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie via mail

Borduurpakket sneller versturen. Op de site stond dat hij op voorraad was, is blijkbaar dus niet zo. Ik wacht al 2 week..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeggen dat de producten onderweg zijn en dan vervolgens een mailtje sturen dat die produkten helemaal niet voorradig zijn!! Zooooo slecht!!

Pluspunten

Keurig afgeleverde bestelling op tijd en netjes

Pluspunten

Goede service , snel en correcte bezorging , een telefoontje als er iets is. Ben je er niet dan wordt er gewoon nog een keer gebeld ! Zeer tevreden !!

Ik heb geen verbeter punten !

Pluspunten

Snelle levering van aangevraagde producten die duidelijk omschreven staan

Pluspunten

Ruime sortering telefonisch erg behulpzaam

Duurt wat lang voordat de bestelling er is, en de tijd van aankomst beter aankondigen of het voor de middag er is of na 12 uur

Pluspunten

Veel keuze

Ik vond het moeilijk om garen van 100% acryl te vinden. Als ik dacht dat het de juiste keus was bleek bij aflevering dat er ook met bv 20% katoen bij zat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Emails worden niet of slecht beantwoord. Duurt erg lang alvorens men een reactie krijgt. Levertijd vrij lang, Er wordt helaas geen traceercode gegeven

Pluspunten

Snelle levering, telefonisch overleg als artikel even niet leverbaar is.

Pluspunten

snelle levering, keurig verzorgd

lagere verzendkosten en geen verzendkosten boven een bepaald bedrag. Zo wordt één bolletje nog erg duur.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn