Pluspunten

Vlotte levering besteld product

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle levering

portokosten kunnen omlaag als er meer gebruik van envelop ipv doosje gebruikt wordt

Pluspunten

snel, betrouwbaar, en wordt aan de telefoon goed geholpen

geen

Pluspunten

overzichtelijke site, snelle levering

Pluspunten

Groot assortiment op het gebied van wol e.d. Tegenwoordig een snelle website; Makkelijk navigeerbaar; Goed onderverdeeld;

Afhandeling van registreren/profiel aanpassen: wachtwoord versturen. Waarom wordt het wachtwoord verstuurd in gewoon leesbare tekst tezamen met de inlognaam? Zucht... NIET meer van deze tijd! En ook weer als je je wachtwoord wijzigt. Er zijn genoeg mogelijkheden om vergeten wachtwoord procedure te doen. En degene die het perse op schrift willen hebben schrijven het maar op. Jullie dwingen nu iedereen om zijn wachtwoord doorgestuurd te krijgen. Wachtwoorden maken een deel uit van internet beveiliging. Ik heb tegen de 200 (waarvan ca. 170 uniek, de overige hebben eenzelfde procedure als jullie :( ) inlogaccounts en deze moeten ook uniek blijven. Wel eens gekeken hoe vaak er gehackt wordt? Ik hoop dat jullie hier op korte termijn naar gaan kijken.

Pluspunten

Snelle bewerking en levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke behandeling redelijk snelle afhandeling

de verzending is rampzalig (ik kreeg pas na 5 dagen mijn bestelling,brievenbuspost)

Pluspunten

heel vlotte verwerking van je bestelling heel groot aanbod op de website

Pluspunten

Snel en vriendelijk

Pluspunten

Snelle bezorging. 1 ding was niet goed, maar werd na telefoontje onmiddellijk gratis gecorrigeerd. (verkeerde artikel mocht ik zelfs houden)

nee

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment.

Pluspunten

Snelle service, zelfs nog gebeld dat een bepaald artikel er niet was en een vervangend (goedkoper) artikel als alternatief aangeboden gekregen. Het verschil zat keurig in het pakketje.

Wellicht handig om de werkelijke voorraad en de website goed op elkaar af te stemmen.

Pluspunten

Er werd al kort nadat ik een bestelling gedaan had naar mij gebeld en info gegeven over de levertijd. Er werd een mail met track en trace code gestuurd zodra de bestelling verzonden werd.

De levertijd zetten bij artikelen als deze niet op voorraad zijn. Dan weet je met het bestellen gelijk dat het nog even duurt voordat de bestelling komt.

Pluspunten

Geweldig, omdat mijn wol niet in voorraad was werd mij netjes per voicemail bericht dat mijn zending een paar dagen langer kon duren. En ik had het toch nog erg snel. Ik ben erg tevreden!!!

Zou het niet weten...ik vond het prima!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Ik bestelde textielstiften, maar kreeg 10 stiften los in een doosje. Ik had gehoopt (en gedacht) dat ik ook nog een verpakking om de stiften kreeg ipv alleen het verzenddoosje.

Pluspunten

Klantenservice is erg goed. Mijn bestelling is zoekgeraakt in de post. Met hobbygigant gebeld en kreeg de vlgd dag al mijn bestelling opnieuw geleverd zonder extra kosten.

Pluspunten

overzichtelijke webwinkel

Duurt een paar dagen voor de bestelling binnen is. Informatie over vervoerders klopt niet helemaal. Mijn ervaring is dat Post NL snel is. Op de site staat dat Post NL niet op maandag besteld. Maar de andere vervoerder besteld niet op zaterdag. Dat staat er niet bij. M.a.w. levering zou sneller kunnen.

Pluspunten

Snelle levering en het juiste product.

Pluspunten

Heel netjes dat je gelijk wordt gebeld als een artikel niet voorradig is.

Pluspunten

Prettige behandeling aan de telefoon. Snelle levering van het product

Pluspunten

Snel en netjes geleverd!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk

Levering duurde uiteindelijk heel lang. Wel met de nodige telefoontjes en overleg, maar het op vrijdag verzonden pakket kwam pas dinsdag bij mij aan!

Pluspunten

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en zelfs in de week van oud en nieuw de volgende dag al geleverd! Echt een aanrader!

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn