fijne webshop

Een overzichtelijke webshop en snelle service hebben veel keus

Ik bestel meestal online is voormij makkelijk omdat ik geen rijbewijs heb dus geen auto heb en dan is dit voor mij heel erg makkelijk

Eerlijk bedrijf met fijne mensen die de klant graag en goed helpen

Ik werd goed geholpen en zodat ik weer wat moois kan breien

Prima service en snelle bezorging.

Snelle verzending

Mijn order was heel snel binnen. Producten waren ook goed.

Snel in huis en een prima kwaliteit

geweldig, snel en correct

ruime keuze van knutsel en naaibenodigdheden

ruime keuze van knutsel en naaibenodigdheden, goede opvolging van online bestelling

Super bedrijf

Netjes opgestuurd en snelle levering ik raad iedereen aan van mij een 10 op 10

nog steeds aan het wachten

Hallo, ik ben een nieuwe klant, ik heb op 7 maart mijn eerste bestelling geplaatst die nog steeds niet is aangekomen. BESTELNUMMER 192132 Kunt u mij meer informatie geven over de status ervan?

heel goed en erg leuk aan de telefoon!

Ik had enkel heel vriendelijke dames aan de telefoon die me werkelijk konden helpen met wol van de Fa. LANG die in Duitsland niet meer kan besteld worden. En ja, jullie hadden nog genoeg van die kleur daar!!!

Snel, duidelijk en zonder problemen is de bestelling geleverd

Ik vond het erg duidelijk om te bestellen via de site, de volgende dag had ik mijn bestelling al in de brievenbus liggen. Prima dus om hier mijn spullen te bestellen!!

Grote voorraad en snelle levering

Geweldig!

Een heel groot en kwaliteit -vol assortiment en een geweldige goede en snelle service, kortom een top bedrijf!

Snelle levering goed verpakt :)

Nog steeds na weken mijn artikel niet ontvangen

Ik heb op 19 februari mijn bestelling gedaan. Ik heb nog steeds niets ontvangen en wanneer ik vraag wanneer mijn artikel aankomt krijg ik enkel een vaag antwoord dat ze het artikel nog niet in voorraad hebben. Waarom verkoopt u het dan? En waarom krijg ik geen exacte datum wanneer het aankomt? Ik ben zeer ontevreden

Prima eerste ervsring

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Verliep allemaal volgens afspraak. Werd snel geleverd

Contact netjes

Ik had een bestelling gedaan waarvan 1 item niet leverbaar was. Ik werd netjes gemaild met de vraag of ik wilde wachten of dat ik een alternatief wilde ontvangen. Zonder problemen gekozen voor een alternatief.

Krijg altijd goed antwoord via telefoon en produkt snel geleverd.

Goede service, mooie producten

Ik heb hobbygigant ervaren als mooie onderneming, met kwalitatief goede producten, snelle service en passie voor wat ze verkopen.

betrouwbaar

Telefonisch overleg mogelijk. Bestelde materialen werden tijdig geleverd. Overgebleven wol kon na 2 maanden nog geretourneerd worden.

Slecht

Breibijbel besteld omdat die op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden. Niets ontvangen. Na 2 weken zelf maar contact opgenomen. Boek was niet op voorraad en zou besteld worden. Was wel zo netjes geweest als ze dat gelijk hadden laten weten op het moment van bestellen ipv niets laten horen. Geld terug gevraagd, werd paar dagen later teruggestort

Heel vriendelijke medewerkers

Als je vragen hebt dan wordt je heel goed geholpen en ze zijn heel vriendelijk. Het pakketje is netjes verstuurd en heel goed toegekomen. Het enige dat ik kan zeggen is doe zeker zo verder. Echt top

Heel slecht

Slechte bezorging de envelope eraf in de brievenbus gepropt en tijd schrift beschadigd Heel slecht

Prima webwinkel

Ik heb hier al meerdere malen wol, garen en toebehoren besteld. Altijd de juiste artikelen toegestuurd gekregen. Altijd zeer snel in huis. Daar is helemaal niets op aan te merken. Ook de website vindt ik zeer duidelijk en de kleuren van de wol en garens op de website komen goed overeen met werkelijkheid. Bovendien worden de verzendkosten zeer schappelijk berekend. Kortom: helemaal top.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn